Dozvoli da vratim vreme...

• Začetnik teme Začetnik teme zamisli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
boli me glava moja me mnogo me boli moja glava mene, jooooj shto mene mnogo me boli me moja mene glava....sad
da vratim ovo sad vreme u neko vreme pre bolova.......u glavi.....
a kad malo bolje razmislim bolje da me boli.....mislim, to je znak da je imam ma koliko shuplje odzvanjala.....

Ja bih najvise ustvari volela da, kad bi moglo, kao igrice, zivis neko vreme, pa kad vidis da si pri kraju sa svim zivotima a rezultat nikakav, ti fino game over, pa sve ispocetka, dok ne usavrsis sve prereke i ne postignes najbolji rezultat...

Jao ja bih to mnogo volela, i postoji nekoliko tacno odredjenih momenata u koje bih volela da se vratim i ne ucinim ono sto sam ucinila, sigurna sam da bi te stvari ispale drugacije, samo je do mene bilo i povukla sam neke pogresne poteze. Vratila bih se u leto 91. i u 2002. i izbegla neke kobne greske. Ali sta je tu je vec sam to sve odbolovala.

Eh, ne znam sta je grdje.
Blentavost proslosti ili zrelost da nikada necu dostici zrelost u sadasnjosti.
Ma, nije mi lose! Imam nesto detinje u sebi i neku, mozda, suludu moc
da prebrodim sva ludila u zivotu...a bilo ih je!

Ne bih volela da se ponove ta ludila, a ako bih ponovo mogla da prozivim svoj zivot:
Procitajte pesmu "Trenuci", Horhe Luis Borhes

Svako iskustvo je pozitivno, jer iz svega nesto naucis. Mi previse razmisljamo o "greskama" koje smo napravili, a premalo o tome da su nas te greske necemu i naucile i da bez tih istih gresaka mi ne bismo bili ono sto jesmo. Istina je da se proslost ne moze promeniti, i bolje je pomiriti se sa tim i ziveti svoj zivot nego oplakivati sve svoje greske i propustene prilike.

Back