Doživotni zatvor za ubistvo zbog maske

Doctor Master

Domaćin
Banovan
Poruka
4.766

Doživotni zatvor za ubistvo zbog maske​

Zločin na benzinskoj pumpi u kojem je muškarac nakon svađe oko maske ubio radnika izazvao je prošle godine užas širom Nemačke.

IZVOR: DPA UTORAK, 13.09.2022. | 18:06.

Ubica je sada osuđen na doživotni zatvor.

Okružni sud u Bad Krojcnahu je u presudi od utorka, na zahtev javnog tužilaštva, delo klasifikovao kao ubistvo.

Dvojica advokata odbrane su tvrdili da je reč o ubistvu iz nehata koje znači znatno manju krivičnu odgovornost optuženog. On je, prema proceni veštaka, kad je pucao imao oko dva promila alkohola u krvi.

Osuđeni je priznao ubistvo. Besan što radnik benzinske pumpe nije hteo da mu proda pivo dok ne stavi masku, otišao je kući po pištolj, vratio se i ubio mladića. Zločin su zabeležile i nadzorne kamere.

Ubica nije imao dozvolu za pištolj, zbog čega je osuđen i za nedozvoljeno posedovanje oružja. U suđenju je učestvovala i majka dvadesetogodišnje žrtve kao privatni tužilac.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=09&dd=13&nav_category=78&nav_id=2213092

Sud je ovoga puta stvrno preterao. Dvadeset godina bi bila u redu kazna.
Da je bio migrant dobio lečenje u psihijatrijskoj bolnici.

Ne znam za zakon Nemacke i da li je nosenje maske zakonski obavezno u svim objektima, no svejedno ucinjeno ne opravdava to. Covek samo radi sta mu je receno. Zaradjuje tu bednu platu da bi preziveo i dodje pijandura da se ljuti zbog maske i ubije ga. Halo??
Licno se zalazem za pojacanje kazni. Mnigo cesce primenniti smrtne kazne. Eventualno ubaciti kazne iz srednjeg veka. Zavisno od prestpa, razume se

Ne znam za zakon Nemacke i da li je nosenje maske zakonski obavezno u svim objektima, no svejedno ucinjeno ne opravdava to. Covek samo radi sta mu je receno. Zaradjuje tu bednu platu da bi preziveo i dodje pijandura da se ljuti zbog maske i ubije ga. Halo??
Licno se zalazem za pojacanje kazni. Mnigo cesce primenniti smrtne kazne. Eventualno ubaciti kazne iz srednjeg veka. Zavisno od prestpa, razume se
Ako mislis na legalizovanje mucenja onda smo na istoj talasnoj duzini.

Neobicno stroga kazna u odnosu na druge kazne u D.
Objasnjenje je da se covek suprotstavio AKTUELNOJ POLITICI, jer maske i korona su odavno vise politicki nego medicinski problem. Inace za samo ubistvo dobio bi 10 do 15 godinica, maximum.

Ako mislis na legalizovanje mucenja onda smo na istoj talasnoj duzini.

Neobicno stroga kazna u odnosu na druge kazne u D.
Objasnjenje je da se covek suprotstavio AKTUELNOJ POLITICI, jer maske i korona su odavno vise politicki nego medicinski problem. Inace za samo ubistvo dobio bi 10 do 15 godinica, maximum.
Jeste se on suprotstavio politici ali je to ucinio na primitivan nacin oduzevsi zivot mladicu. Nije mu on kriv nego drzava. Jedini sto zasluzuje je smrt.

Sto se tice mucenja, da. Postoje stvari koje se ne mogu kazniti samim sedenjem u zatvoru.

Dok se ne uvedu smrtne kazne za sve ovakve i slicne kazne desavace se ovakva zverstva.On ima sobu,knjige,tv,toplo mu je,ne radi nista a jadnik,zrtva je pod zremljom a njegova porodica ozaloscena i neutesna.
Smrtna kazna je neophodna.
Treba promeniti i zakone za advokate. Oni svesno brane ubicu ili sulovatelja, pedofila.. za takve zlocine ne bih uopste dodeljivao advokata.

Treba promeniti i zakone za advokate. Oni svesno brane ubicu ili sulovatelja, pedofila.. za takve zlocine ne bih uopste dodeljivao advokata.
То не може, не питају се ту адвокати. У сваком уставу скоро сваке земље стоји да особа има права на одбрану.

Dusanov Zakonik...prosto.......
Moze se uvek oformiti noviji, adekvatniji.
То не може, не питају се ту адвокати. У сваком уставу скоро сваке земље стоји да особа има права на одбрану.
Jasno je to. Ali ako postoje fizicki dokazi koji su prezentovani od strane tuzioca i koji su neoborivi, sta ce ti advokat?

Doživotni zatvor za ubistvo zbog maske​

Zločin na benzinskoj pumpi u kojem je muškarac nakon svađe oko maske ubio radnika izazvao je prošle godine užas širom Nemačke.

IZVOR: DPA UTORAK, 13.09.2022. | 18:06.

Ubica je sada osuđen na doživotni zatvor.

Okružni sud u Bad Krojcnahu je u presudi od utorka, na zahtev javnog tužilaštva, delo klasifikovao kao ubistvo.

Dvojica advokata odbrane su tvrdili da je reč o ubistvu iz nehata koje znači znatno manju krivičnu odgovornost optuženog. On je, prema proceni veštaka, kad je pucao imao oko dva promila alkohola u krvi.

Osuđeni je priznao ubistvo. Besan što radnik benzinske pumpe nije hteo da mu proda pivo dok ne stavi masku, otišao je kući po pištolj, vratio se i ubio mladića. Zločin su zabeležile i nadzorne kamere.

Ubica nije imao dozvolu za pištolj, zbog čega je osuđen i za nedozvoljeno posedovanje oružja. U suđenju je učestvovala i majka dvadesetogodišnje žrtve kao privatni tužilac.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=09&dd=13&nav_category=78&nav_id=2213092

Sud je ovoga puta stvrno preterao. Dvadeset godina bi bila u redu kazna.
Da je bio migrant dobio lečenje u psihijatrijskoj bolnici.
Čuj sud preterao za ubistvo. I kakve veze imaju migranti?
Čitaš li ti sebe?
Ljute me ovakvi komentari.
Umesto da je otišao da kupi jbnu masku otišao je po pištolj i ubio nedužnog momka.
Ljudi su poludeli skroz.
Smatraju da svoje lične frustracije mogu da istresu na prodavca.

Čitaš li ti sebe?
Umesto da je otišao da kupi jbnu masku otišao je po pištolj i ubio nedužnog momka.
Ljudi su poludeli skroz.
Човека срећо човека, не продавца. Не можеш да узмеш утоку и идеш да убијаш било кога тек тако. Био он пекар, лекар, апотекар, небитно.

Човека срећо човека, не продавца. Не можеш да узмеш утоку и идеш да убијаш било кога тек тако. Био он пекар, лекар, апотекар, небитно.
Izvinjavam se, u pravu si.
Malo sam pod utiskom jer smo skoro i koleginica i ja prošle loše. Ona razmišlja da tuži. Ali besna sam i na kolege, svi vide frku i niko neće da pomogne. Ali to je neka druga priča.

Izvinjavam se, u pravu si.
Malo sam pod utiskom jer smo skoro i koleginica i ja prošle loše. Ona razmišlja da tuži. Ali besna sam i na kolege, svi vide frku i niko neće da pomogne. Ali to je neka druga priča.
Шта вам се десило, ако имаш воље реци. Можда можемо и да посаветујемо.

Čitaš li ti sebe?
Ljudi su poludeli skroz.
Gospodžo,
sledeći put neće biti samo "stavi masku" nego "pa hajde više, ****** kovid redaru, vidiš da nas neće pustiti zbog tebe".

Ljudi jesu poludeli skroz. I tek će. Nekome je to u interesu, neko to smisleno vodi.

Back