Doziranje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

djuravidovic

Početnik
Poruka
15
Ovako izabrao sam ovde da postavim pitanje jer ne znam gde bih mogao pre i nisam siguran da li smem da pisem posto se radi o nedozvoljenoj supstanci. Naime ja sam na ekskurziji ove godine uzeo tabletu ekstazi i bilo mi je isuvise lepo ali par dana nakon uzimanja sam bio depresivan zaboravan i skroz bezivotan. Proslo je to i citao sam da je to normalno ali takodje sam procitao i da ekstazi moze da se uzima na svakih mesec dana otprilike u umrenenim dozama 150mg max. Da li je to istina i da li ima neke opasnosti po zdravlje iako se postuje to doziranje i vreme?

Ovako izabrao sam ovde da postavim pitanje jer ne znam gde bih mogao pre i nisam siguran da li smem da pisem posto se radi o nedozvoljenoj supstanci. Naime ja sam na ekskurziji ove godine uzeo tabletu ekstazi i bilo mi je isuvise lepo ali par dana nakon uzimanja sam bio depresivan zaboravan i skroz bezivotan. Proslo je to i citao sam da je to normalno ali takodje sam procitao i da ekstazi moze da se uzima na svakih mesec dana otprilike u umrenenim dozama 150mg max. Da li je to istina i da li ima neke opasnosti po zdravlje iako se postuje to doziranje i vreme?

Decak. Batali te price u fazonu treba eksperimentisati, probati... Ajmo malo trave, ajde neku tableticu, a sto ne bi onda i neku crtu... Ja sam podvukao crtu kod trave a imao sam prilke da probam skoro sve. Neke stvari jednostavno ne treba probati i tacka.

I predpostavljam da si tinejdzer koji jos uvek ide u srednju skolu. U tim godinama ne treba nista probati a ne daj boze povremeno ili stalno konzumirati. Ni travu ni nesto jace od toga. Nisi ti jos uvek spreman da podvuces crtu i kazes dosta. Rizikujes da postanes dzanki koji ce sa 20 godina imati pihtiju umesto mozga. Video sam svojim ocima kako to izgleda. Lik koji je od srednje skole poceo sa drogama u dvadeset i nekoj se skinuo. Za njega vreme kao da je stalo onda kad je poceo sa drogama. Imao sam utisak kao da pricam sa detetom a ne odraslim covekom.

Ovako izabrao sam ovde da postavim pitanje jer ne znam gde bih mogao pre i nisam siguran da li smem da pisem posto se radi o nedozvoljenoj supstanci. Naime ja sam na ekskurziji ove godine uzeo tabletu ekstazi i bilo mi je isuvise lepo ali par dana nakon uzimanja sam bio depresivan zaboravan i skroz bezivotan.

Ekstazi ne izaziva depresiju, ne pripada toj klasi narkotika.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back