Redmond
Elita
- Poruka
- 16.959
Zašto se ovako nešto praktikuje? Škola je obrazovna ustanova a ne kafana i valjda se podrazumeva da bi trebalo zabraniti dovođenje muzikanata koji promovišu najneukusniju vrste muzike na ovim prostorima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LažešMoja osnovna, bar tri generacije
e jbg, nestalo mi bilo baterijeLažešdaj video!!
Ima na YT, fakat se to dešavae jbg, nestalo mi bilo baterije![]()
ne mogu da dovedu trubace u skolske prostorije ako skola to ne odobriA šta očekivati od dece koja na tu istu maturu dolaze sa silikonima koje im roditelji kupe, ,obaveznim posetama pedikirima, frizerima, sa profesionalnom šminkom i strogo firmiranom garderobom? Odakle im onda i ideja da dovedu i trubače![]()
Ne znam o kakvim to klincima govoris, ali u detetovoj skoli nema takvih...A šta očekivati od dece koja na tu istu maturu dolaze sa silikonima koje im roditelji kupe, ,obaveznim posetama pedikirima, frizerima, sa profesionalnom šminkom i strogo firmiranom garderobom? Odakle im onda i ideja da dovedu i trubačeOvde se misli na učenike koji završavaju 8.razred.
zasto ne mozes? i to su skolske prostorije?Zabranila škola, alli školsko dvorište ne možeš da zabraniš.
Onda imaš sreće .Ne znam o kakvim to klincima govoris, ali u detetovoj skoli nema takvih...
Javna površina.zasto ne mozes? i to su skolske prostorije?
Па матуранти бре морају трубачи без трубача нема матуранатаZašto se ovako nešto praktikuje? Škola je obrazovna ustanova a ne kafana i valjda se podrazumeva da bi trebalo zabraniti dovođenje muzikanata koji promovišu najneukusniju vrste muzike na ovim prostorima.
jao bre Getsbisa pa dovoljno je da maturiras valjdaПа матуранти бре морају трубачи без трубача нема матураната
Па тој сам и казо ти изврћешja bre Getsbisa pa dovoljno je da maturiras valjda![]()
Idiotizam...Zašto se ovako nešto praktikuje?
Nije školsko dvorište javna površinaJavna površina.
Možda ne zakonski, ali probaj da to objasniš svima koji ga tako doživljavaju.Nije školsko dvorište javna površina
I dalje je to do menadžmenta škole. Sve dok im je mrsko da "probaju" dešavaće se slične situacije.Možda ne zakonski, ali probaj da to objasniš svima koji ga tako doživljavaju.