Dovidjenja....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shaddow:
Stanislave preterano sereš......... Ima ovde ljudi koji vole i cene Djuru i kojima je stalo da Djura bude na ovom forumu.

E,bre,shaddow,ne pricam ja ovde o Djuri licno,vec vise uopsteno...Ne kazem da nema onih koji ovde vole i cijene Djuru,kao sto svako od nas ima nekog ovde koga voli i cijeni,i obratno...ali sustina ostaje...Koga briga hocu li ja ili neko drugi biti na forumu...ljudi dolaze i prolaze,i nema razloga otvarati teme za oprastanje...Mozda pet,deset ljudi zna "Djuru i njegovo djelo",ali vjeruj da uvijek ima vise onih koji nas ne znaju...i cemu sve to?:roll:

limunada:
Koga briga hocu li ja ili neko drugi biti na forumu...

Pa mene je briga. Znaš forum nije samo video igrica. Ovde su živi ljudi koji imaju osećanja, strahove, nadanja.... dobra i loša raspoloženja..........itd. A i ti si mi OK, i taj tvoj avatar mi se baš sviđa, i baš bi mi nedostalao da te nema na forumu. :)

shaddow:
Pa mene je briga. Znaš forum nije samo video igrica. Ovde su živi ljudi koji imaju osećanja, strahove, nadanja.... dobra i loša raspoloženja..........itd. A i ti si mi OK, i taj tvoj avatar mi se baš sviđa, i baš bi mi nedostalao da te nema na forumu. :)

e,sad si,vala,ovo poslednje slago...al nema veze,oprosteno ti je...:) heh...i kome kazes da forum nije video igrica?:wink: ali kad predjes odredjenu vremensku kilometrazu ovde,shvatis da je ipak ovakva tema besmislena...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back