"dovedite mi lepe, mlade devojke" stalone divljao na setu, pa nastao HAOS! pljuštale su teške UVREDE, a onda usledili otkazi

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.304
Holivudska zvezda Silvester Stalone trenutno je pod istragom. Kako piše CNN Paramount istražuje navode da li je glumac koristio omalovažavajući jezik o sporednim glumcima na setu "Tulsa King".

1712775499853.png

"Dovedite lepe mlade devojke da budu oko mene", navodno je Stalone rekao direktoru ovog ostvarenja, prema tvrdnjama. Oba izvora produkcije rekla su CNN-u da nije podneta nikakva formalna pritužba protiv Stalonea ili direktora. Krejg Zisk, direktor i izvršni producent Tulsa Kinga, rekao je za TMZ da "takve uvrede nisu izrečene“.

1712775558577.png

(Kurir.rs/Index.hr/I.M.)

Udare pare, uvrti u glavi da je on iznad drugih ljudi i da može kako mu je ćeš.
Naravno, ima pravo da traži da bude okružen lepim devojkama, ali ako je vređao, to je ispod svakog nivoa.
upitno je kome je i šta rekao. Poznato je da mnogi poznati nemaju živce za političku korektnost

Objave na društvenim mrežama sa detaljima o navodima izgleda da su nastale u Fejsbuk grupama o iskustvima glumaca na snimanju "The Tulsa King", ali su postale javne kada je televizijska spisateljica Džuli Benson podelila navodne snimke ekrana na društvenoj mreži X (nekadašnji Twitter).

Iako ne radi na Tulsi King, Benson je rekla da je za optužbe saznala od prijatelja koji radi kao statista u emisiji.

Benson je takođe izjavio da je agent za statistiku prestao da radi na emisiji, podelivši snimak ekrana e-pošte za koju se čini da je napisala agentka Rouz Lok.

- Dao sam ostavku zbog očigledno toksičnog okruženja u koje mi nije bilo prijatno da stavim sebe ili pozadinske umetnike - navodno je napisao Lok.

Izvor blizak produkciji obe sezone emisije rekao je za CNN da su producenti želeli isti osećaj pozadinskih glumaca iz prve sezone serije, ali novi glumci za drugu sezonu nisu bili ono što je reditelj tražio na kastingu. Režiser je zamolio agenta za kasting da pošalje fotografije statista, dodao je izvor, što je izazvalo razdor.

oveo gore je sa kurira, sad moram da potražim original vesti da vidiš šta se dešava

Holivudska zvezda Silvester Stalone trenutno je pod istragom. Kako piše CNN Paramount istražuje navode da li je glumac koristio omalovažavajući jezik o sporednim glumcima na setu "Tulsa King".

Pogledajte prilog 1528829
Ne razumem zasto je pod istragom? Vise ne sme da se koristi omalazavajuci jezik? Ili to samo vazi i striktno je za poznate licnosti.

Udare pare, uvrti u glavi da je on iznad drugih ljudi i da može kako mu je ćeš.
Naravno, ima pravo da traži da bude okružen lepim devojkama, ali ako je vređao, to je ispod svakog nivoa.
treba prokontrolisati spisak klijenata Epstajnovog "Lolita Ekspresa"................verovatno se i stalone nalazi na tom spisku.

Back