- Poruka
- 94.304
Holivudska zvezda Silvester Stalone trenutno je pod istragom. Kako piše CNN Paramount istražuje navode da li je glumac koristio omalovažavajući jezik o sporednim glumcima na setu "Tulsa King".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upitno je kome je i šta rekao. Poznato je da mnogi poznati nemaju živce za političku korektnostUdare pare, uvrti u glavi da je on iznad drugih ljudi i da može kako mu je ćeš.
Naravno, ima pravo da traži da bude okružen lepim devojkama, ali ako je vređao, to je ispod svakog nivoa.
Ma ken*a se meni na političku korektnost, u principu. Nego pristup kako nastupaš sa ljudima. Jesi li čovek ili govedo.upitno je kome je i šta rekao. Poznato je da mnogi poznati nemaju živce za političku korektnost
On kaže producentu "nemoj da mi dovodiš ove lopate". Nije direktna uvredaMa ken*a se meni na političku korektnost, u principu. Nego pristup kako nastupaš sa ljudima. Jesi li čovek ili govedo.
Nije.On kaže producentu "nemoj da mi dovodiš ove lopate". Nije direktna uvreda
Ne postoji losa reklamaJa bih rekao da keniaju samo da izreklamiraju seriju.
Ne sumnjam da su Stalone i režiser komentarisali statiste koje im je agencija poslala na izbor.
Ne razumem zasto je pod istragom? Vise ne sme da se koristi omalazavajuci jezik? Ili to samo vazi i striktno je za poznate licnosti.Holivudska zvezda Silvester Stalone trenutno je pod istragom. Kako piše CNN Paramount istražuje navode da li je glumac koristio omalovažavajući jezik o sporednim glumcima na setu "Tulsa King".
Pogledajte prilog 1528829
Postoji, ako optuze nekoga za silovanje ili pedofiliju lazno.Ne postoji losa reklama
I? Promet je idalje veci.Postoji, ako optuze nekoga za silovanje ili pedofiliju lazno.
odnosno, nemaju ni najminimalniju kulturu u ponasanju jer su mahom nepismeni primitivci pokupljeni sa americkih ulica.upitno je kome je i šta rekao. Poznato je da mnogi poznati nemaju živce za političku korektnost
treba prokontrolisati spisak klijenata Epstajnovog "Lolita Ekspresa"................verovatno se i stalone nalazi na tom spisku.Udare pare, uvrti u glavi da je on iznad drugih ljudi i da može kako mu je ćeš.
Naravno, ima pravo da traži da bude okružen lepim devojkama, ali ako je vređao, to je ispod svakog nivoa.
zamisli Slay neće neke lopate oko sebe u sceni.."!!!
Sunce ti, ovaj ima 5 promila u suzi.Evo ga Slaj u domacoj radinosti