Doterivanje

Poruka
22.606
E uvek me zanimalo koliko vremena treba muškarcima da se srede da bi izašli iz kuće a da izgledaju pristojno.:think:

Pa bi pitanje bilo, koliko vam vremena treba da bi se sredili da odete na posao,piće sa društvom ili da se nađete sa nekom ženom?:)

Za posao mi treba ~18 minuta, da ustanem, zategnem posteljinu za sobom, is*****m se, uradim 100 sklekova, istuširam, obrijem, obučem, jedem, operem zube, obujem i izađem na vrata. To samo zato što navijem budilnik sat ranije, jer mi treba ~45 minuta kako bih se nakanio da ustanem iz kreveta. Da odem na piće treba mi koliko da se presvučem, eventualno da se istuširam ako sam oznojen pre toga ili da nešto pojedem, ukoliko je u planu opijanje. Sa ženama se odavno ne nalazim. Je li ovo neko istraživanje i čemu je namenjeno prikupljanje ovih informacija?

Pola sata ako je bez brijanja,dok izaberem ovo ono probam par stvari često potpuno promenim koncepciju u 15 minuta i onda jovo nanovo.Sve ostalo uđe u tih pola sata,ovo save ako ne radim ništa drugo osim spremanja.:think:

Za posao 15 minuta do pola sata,u zavisnosti da li se brijem ili ne, za piće sa društvom samo izletim u nečemu što ne smrdi i nije previše izgužvano, a ne nalazim se sa ženama jer bi mi supruga verovatno malko zamerila :D

boze ja skoro pa da sam muskarac... mada ko zna proci ce i to stanje
:)
jedino sto se ja izmedju svake faze razvlachim pa to traje unedogled
ali sad mi je gotivno... jedino sto cu verovatno postati i ja zensko jednom
u stvari nigde i ne idem pa mi je svejedno... a nemam vise ni normalno ogledalo u stanu mada i koji ce mi, samo me nervira

ma dobro sta se pravim pametna ali eto. iizvinite znam da me niko nije ni primetio pa mogu da se razbaskarim. :) :( :) :( nervira me kad zene mnogo nose neke kaputice... mada nekima to ide... bolje su od mene kad bismo se zezali

sta ako mi isperu mozak da i ja nosim kaputiche.
izvinite ako nekom treba da se izvinim mozda sebi i familiji

Poslednja izmena:
Mene jos zanima da li u to spremanje od desetak minuta otprilike, uracunate i peglanje, kuvanje kafe, ciscenje cipela i sl. bez koga mozda ne biste bili tako brzi ukoliko sami i to obavljate.
Za muske roditelje dodatno pitanje: da li u spremanje za izlazak iz stana ili za posao, racunate i spremanje dece za setnju/vrtic ili ne?

Ma bre gledam po sebi kad se spremam sve uvek nešto radim i odlažem...I onda u minut do 12 krenem i umesto da ko čovek završim sve natenane žurim ispada mi sve:confused:

u mojih 10min spada oblacenje, umivanje, pranje zuba, sredjivanje bla bla...sva peglanja, tusiranja i tome slicno obavljam vece pre toga, prosto ne mogu da se budim ni minut ranije zbog tih stvari...

Pa dokle ti je kosa, ja se za sat ofarbam, operem kosu i isfeniram...

moja je srednje duzine - najkomplikovanija moguca za sredjivanje :) bar meni...

Mene jos zanima da li u to spremanje od desetak minuta otprilike, uracunate i peglanje, kuvanje kafe, ciscenje cipela i sl. bez koga mozda ne biste bili tako brzi ukoliko sami i to obavljate.
Za muske roditelje dodatno pitanje: da li u spremanje za izlazak iz stana ili za posao, racunate i spremanje dece za setnju/vrtic ili ne?

Prvu kafu pijem u kancelariji,žena pegla i to uveče za sledeći dan kad i sebi ili za vikend mi ispegla par majica pa sam miran tokom cele nedelje, imam sreću da ne moram formalno da se oblačim pa sam osim u slučajevima nekog kijameta u patikama. Takođe tuširam se pred spavanje nikada ujutru,tako da mi se spremanje svodi bukvalno na ustani,operi zube,obrij se(svaki drugi dan),navuci farmerke i majicu i pali kola :ok:
Sasvim lepo stane u 15 minuta + još 10-ak za brijanje kada moram. Najviše vremena u stvari izgubim dok pokušavam da se podignem iz kreveta,pošto sam težak na buđenju :D inače bi mogao i za 5min verovatno sve da stignem :think:

Poslednja izmena:

Back