dostupna egzotika

...jok,niti cu...bangavija stvorenja ne hode kuglom zemaljskom...to je bre rodjeno za polje pirinca...

...ovo je exotika:

japanese_girl.jpg

Pa tu si u pravu, mislim da su naše žene sa francuskinjama među najlepšima na svetu. Što se tiče orijenta, generalizaija je uvek mač sa dve oštrice. Govoriti npr. da su turkinje ružne deplasirano je dok ne vidiš savremenu turkinju u punom sjaju. Isto je i sa egzotikom o kojoj govoriš. Šangajske žene važe za jedne od najlepših na svetu, ali naravno ni to nije generalizacija. Čak je mnogo daleko od toga.

klara_m:
Ne, ne računa se to zbog para/papira - to bi bila neka druga tema.

Ako bi izabrali stranjkinju za ženu - šta bi od nje očekivali. Pošto se na jedvite jade razumemo iako potičemo iz istog podneblja (isto školovani, manje više iste knjige čitamo, istu hranu jedemo ....) kako bi oformili taj zajednički život sa nekim ko je sasvim nešto drugačije od nas.
pa... trebalo bi da se zasniva na medjusobnom poshtovanju i razumevanju razlichitosti... kao i sa svakom mushko-zhenskom odnosu uostalom...
a da... ne treba tako..
trebalo bi da mi se klanja... e sad, to njima ne pada teshko, pa bih zahtevao veoma dubok naklon... znatno dublji nego ostalima... da se zna ko je domacjin, glava porodice... stub kucje...
u vechernjim satima, dok bi mi prala noge, morala bi da recitije zashto sam izabrao bash nju... a u istu ruku, to bi bio i kratak raport dnevnih aktivnosti...
da...
ako kojim sluchajem ima malo stopalo... zahtevao bih da se potrudi da joj noga poraste, jer je dechija obucja skupa... i tako...
i na kraju, da ne klapara nanulama, dok silazi sa chardaka...

...jok,niti cu...bangavija stvorenja ne hode kuglom zemaljskom...to je bre rodjeno za polje pirinca...

...ovo je exotika:

japanese_girl.jpg
[/QUOTE]

Ma, da, ovu su izabrali između par miliona, našminkali, svukli/obukli, uperili reflektore i filtere i uradili "klik" kao sa bilo kojom od koje hoće da naprave zvedu

Znači, ne važi se :razz:

Од азијаткиња могу само да прођу Тајлађанке. :mrgreen: Све остало је боранија. Мада има лепих Кинескиња (Ханкиња), али овде их нема. Као она њихова глумица којој увек заборавим име... ;)

Back