Доста зезања формирајте Владу!!! Петиција разума.

Enfroz2891.:
Postoji navedena vecina ali ne znam samo kako u toj konstalaciji mirotochivi misli da i dalje zadrzi sve poluge vlasti u svojim rukama?
Kao radikali ce mu dati sve shto bi mu dao DS a i vishe?
Ma vazi...
Koshtunica u koaliciji sa Radikalima moze smao da bude potrchko i ja bi to najvishe voleo.Lize im dupe i njima i socijalistima vec 3 godine pa nek brak vec jednom i ozvanichi.:)

Када будеш гласао за Коштуницу онда га и критикуј, а сад Shut the f*ck up! Ја о нечему а Ви о Коштуници, ја је** вас он више, не чини само он ДСС. Нек се договоре за владу, једноставно не могу да схватим, па то им је свима посао - То што они раде би било исто као кад 3 лекара не могу да се договоре на операцији и пацијент умре.

Стоко нерадна и сујетна, баш нас брига ко је крив него - ФОРМИРАЈТЕ ВЛАДУ И ПУСТИТЕ НАС ДА ЖИВИМО ДАЉ, а ви марш на посао!!!

paola:
А при томе ЧЕДИКА СЕ ЈАВНО ХВАЛИ ДА ЈЕ ЗАПАЛИО СКУПШТИНУ! Па шта чека тај Државни тужилац? Да се обрачуна са Легијом? А паликуће нека мирно спавају! И ЈОШ СЕ ХВАЛЕ ТИМ НЕЉУДСКИМ ЧИНОМ! тАКО НЕШТО НИЈЕ ЧАК НИ ОКУПАТОР УРАДИО!
Живео ЈСО, живео ЛЕГИЈА, живео РАТКО МЛАДИЋ, живео ВОЈА КОШТУНИЦА
Живели нам они, наш понос и дика.
Доле скупштина, доле избори.
Воју за Тита, Легију за Станета Доланца, Младића за патријарха
Чеду на ломачу!
Још само хлеба и игара и нема збора : Срби небски народ :lol: :lol: :lol:

Да, и то сам заборавио да додам
Под хитно Воја Коштуница и Ратко Младић да се канонизује за свеце и да се славе уместо Божића и Васкрса а Јочић уместо Светог Саве. Зоран Стојковић може уместо врбице.

Ух, заборавих Воју Шешеља и Велју Илића, па и Палму. А тек Аркана, сунце му жарко, луча српског рода.
Све нјих у црквени календар па да смлавимо Европску унију америку и остатак поквареног и уротлјивог света против небеских Срба.
ПС
Срби, не секирате се за Србију, ни Цигани је неће. Да је држава нешто што ваља одавно би је имали.

Mit dunavskih rusalki:
Да, и то сам заборавио да додам
Под хитно Воја Коштуница и Ратко Младић да се канонизује за свеце и да се славе уместо Божића и Васкрса а Јочић уместо Светог Саве. Зоран Стојковић може уместо врбице.

Ала ти кењ* овако рано ујутро......на празан стомак........ :roll:

Back