dosta mi je zena .

cijeli ti musko - zenski odnosi su mi dojadili pa vise niti ne gledam zene . sve je to cisto gubljenje vremena u sprezi sa hormonima pa kada se oni smire nestane i potreba za tzv vezama . klasicni brak ionako vise niti ne postoji u naprednijim zemljama ili liberalnijim drustvima . idem raditi nesto kreativnije od tog bezumlja npr igrati loto . i on je namjesten i zavaravas se da ces dobiti jackpot bas kao i u vezi tako da je to nova vrlo slicna ovisnost koja bi efikasno zamjenila prvu .

nikad nije dosta

Ja evo već godinu i dva, tri meseca bez ikakvog intimnijeg kontakta sa ženskom osobom. Sve manje i razgovaram sa istima. Polako umire taj odnos. Pravo da vam kazem nije to toliko ni loše kad se čovek navikne. Zaboraviš na segment zivota koji ti je ranije zadavao ogromne psihicke tegobe. Vise se posvetis bavljenju nekim drugim pitanjima kojima ranije nisi poklanjao paznju, a koja su mozda vaznija od ovog. Živeo celibat!

Apsolutno. Musko zenski odnosi uvek nuzno sa sobom vuku patnju, bol, depresiju, napetost, nerviranje, bes itd... sve to zajedno kad se sabere dodjemo do toga da smo skratili sebi zivot bar 10 godina zbog ove vrste stresa. Imao sam druga koji je bio aseksualan, bar je on tako tvrdio, ali bilo kako bilo nikad ga nsiam video da se nervira zbog deojaka niti obraca paznju na njih, niti ga je briga sta ce o njemu da pricaju. Jednostavno je iskljucen iz te price i bilo mu je lepse.

Ja evo već godinu i dva, tri meseca bez ikakvog intimnijeg kontakta sa ženskom osobom. Sve manje i razgovaram sa istima. Polako umire taj odnos. Pravo da vam kazem nije to toliko ni loše kad se čovek navikne. Zaboraviš na segment zivota koji ti je ranije zadavao ogromne psihicke tegobe. Vise se posvetis bavljenju nekim drugim pitanjima kojima ranije nisi poklanjao paznju, a koja su mozda vaznija od ovog. Živeo celibat!

A sto ne bi istu takvu nasao i uzivate zajedno

Back