red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
I krofne sa seceromNe drogirajte se deco!
Samo sport i seks!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I krofne sa seceromNe drogirajte se deco!
Samo sport i seks!
Pre bih rekao da su sebicne i samozive u 90% slucajeva prema TEBI. Svako ima svoju neku masku iza koje se krije, da se svet sastoji samo od istine ne bi funkcionisao, druga stvar je sto ne znas da im pridjes kako treba, ne znas kako da se ponasas, to je tvoj problem i resavaj ga kako znas.
cijeli ti musko - zenski odnosi su mi dojadili pa vise niti ne gledam zene . sve je to cisto gubljenje vremena u sprezi sa hormonima pa kada se oni smire nestane i potreba za tzv vezama . klasicni brak ionako vise niti ne postoji u naprednijim zemljama ili liberalnijim drustvima . idem raditi nesto kreativnije od tog bezumlja npr igrati loto . i on je namjesten i zavaravas se da ces dobiti jackpot bas kao i u vezi tako da je to nova vrlo slicna ovisnost koja bi efikasno zamjenila prvu .
Nikada mi nije bilo jasno sta muskarci vide u zenama. Svi treba da vole muskarce, i muskarci treba da vole muskarce.![]()
Ja evo već godinu i dva, tri meseca bez ikakvog intimnijeg kontakta sa ženskom osobom. Sve manje i razgovaram sa istima. Polako umire taj odnos. Pravo da vam kazem nije to toliko ni loše kad se čovek navikne. Zaboraviš na segment zivota koji ti je ranije zadavao ogromne psihicke tegobe. Vise se posvetis bavljenju nekim drugim pitanjima kojima ranije nisi poklanjao paznju, a koja su mozda vaznija od ovog. Živeo celibat!
A sto ne bi istu takvu nasao i uzivate zajedno