dosta mi je zena .

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
cijeli ti musko - zenski odnosi su mi dojadili pa vise niti ne gledam zene . sve je to cisto gubljenje vremena u sprezi sa hormonima pa kada se oni smire nestane i potreba za tzv vezama . klasicni brak ionako vise niti ne postoji u naprednijim zemljama ili liberalnijim drustvima . idem raditi nesto kreativnije od tog bezumlja npr igrati loto . i on je namjesten i zavaravas se da ces dobiti jackpot bas kao i u vezi tako da je to nova vrlo slicna ovisnost koja bi efikasno zamjenila prvu .

Vidim kako si digao ruke.

ne dragi kolega . samo sam promjenio prioritete . vise mi nije do zena i sexa pa sam odlucio naci neku bogatu koja ce mi kuhati cevape u brzilu a ja cu joj davati sex na kapaljke tako da ga se nada jednom u 3 mjeseca ako cu biti dobre volje . nema vise nista dabe i labavo . prvo hrana i putovanje pa cemo razmisljati o tome dali ju saslusati kada pocne raspredati o nekakvim tzv osjecajima .

cijeli ti musko - zenski odnosi su mi dojadili pa vise niti ne gledam zene . sve je to cisto gubljenje vremena u sprezi sa hormonima pa kada se oni smire nestane i potreba za tzv vezama . klasicni brak ionako vise niti ne postoji u naprednijim zemljama ili liberalnijim drustvima . idem raditi nesto kreativnije od tog bezumlja npr igrati loto . i on je namjesten i zavaravas se da ces dobiti jackpot bas kao i u vezi tako da je to nova vrlo slicna ovisnost koja bi efikasno zamjenila prvu .

Brate nema potrebe da ista shvatas licno i ozbiljno u vezi zena samo se grebi za snoskice

Pre bih rekao da su sebicne i samozive u 90% slucajeva prema TEBI. Svako ima svoju neku masku iza koje se krije, da se svet sastoji samo od istine ne bi funkcionisao, druga stvar je sto ne znas da im pridjes kako treba, ne znas kako da se ponasas, to je tvoj problem i resavaj ga kako znas.

Back