Dosta mi je svega!!!

Iz situacija koje su mi se u skorije vreme dogodile proizilazi da prosto ne mogu nikome da verujem. Na svakom koraku stoji neko drugi ko će pokušati da te upropasti. Svi, svi, svi, ali SVI gledaju samo svoju korist i kada pokušaš da uradiš nešto protiv njih, pa makar to bilo i pravedno, progutaće te. Kada uradiš nešto dobro, to će ti se BEZ IZUZETKA vratiti loše. Niko nikada neće znati da ceni tvoju dobrotu i žrtvu zato je bolje da se preobratim ili ............. U životu nisam bila ovako puna pozitivne energije. Hoću da poludim! :dash::dash::dash:

Heeeej, ima istine u tome što pišeš, ali ne može večno biti sve crno. Osvane i poneko vedro jutro i zapevaju ptičice u njemu i zamiriše cveće... Nisu baš svi ljudi zli i koristoljubivi. Samo treba biti oprezan i čuvati se onih koji to jesu. Ko se čuva i Bog ga čuva! ;)

Ti sama biras ljude,mozda je vreme da promenis kriterijume?da potrazis neki drugi tip ljudi?uvek postoji resenje za sve.dok sam pevala u horu ranije nas dirigent je znao da se izdere na nas: pevajte bilo kako drugacije samo ne tako kako sad pevate!hajde onda da menjamo nesto...da pocnemo prvo od pogleda na svet-i ti i ja.pozz

Ako zaista osećaš u sebi da si dobra ,da želiš sebe takvu da afirmišeš,da drukčije i da hoćeš ne možeš,onda znaj da to što si napisala te čeka...doveka.Ali ...pobednik ćeš biti ti i svest o tome stalno će rasti.Drugu stranu ćeš vremenom više žaliti nego što ćeš je osudjivati kao danas.Poz. i ...srećno.

Back