Naslov mozda nije prikladan ali ipak...Vajda ce vam biti jasno sta sam mislila kad sam ga pisala :
Dosta mi je svega. Polugolih klinki po fejsu, opasnih devojcica '97 godista koje su khm 'navijacice' ili prirodno lepe. Zaboga pa one se ne sminkaju jer su prirodno lepe. Djeco draga, pa u vasm godinama ja sam o sminkanju mogla samo da sanjam. Jos gore su one koje su isto '97 godiste a imaju na faci vise sminke od mene. Dete drago, jel' tebe vidi mama? Dosta mi je drzave u kjoj zivim. Dosta mi je toga sto vec od osnovne skole nosim 'etiketu' samo zbog muzike. Jes' ti ces mi reci da sam ja sektasica zbog muzike. Nek mi ti slusas grand (namijerno malim slovom) pa nek' si pametna. Sve su u tripu da su ribe i da su 'jebacice' i da su opasne. I ja stvarno vise ne znam da li da se smijem ili da placem. Dete '97 godiste, lutkice jos placu za njom, a ona pokazuje dupe u helankama po fejsu.
I onda retardi mog godista pisu komentare tipa "uf poder'o bi te" i one smeskaju i srecne su jer su privukle paznju. Gole su, al' su privukle paznju. Sunce moje, fazon je da tu paznju privuces obucena
I kao vrhunac, pisu meni poruke tipa 'odjebi od mog decka' i slicno. Sta da kazem, ovo je stvarno samo za smijanje. I odgovaram 'Ne brini, mala, pedofilija se u ovoj drzavi kaznjava. Necu ga dirati'. A ja...Pff, okrecem se oko sebe i ne verujem. Sve redom izgledaju starije od mene, kako rece jedan moj drug "ko da su ih 'ranili mekinjama".
Ponavljam sve izgledaju starije od mene. A kako i nece. One na stiklama u dopicnjacima [izvinite me] i sa dekolteom do pupka. A ja u starkama i farmerkama. Ja se smejem u parku sa drustvom, a one se puce i prevrcu ocima kad me vide. Rock on, kids! I onako me vase misljenje ne zanima previse. Ne cimam se oko vas. I posveticu vam jedan tekst u blogu. Dobile ste moju paznju, jeste srecne??? Sta vi znate da mozete da pricate o zivotu, ljubavi, sexu [ok, to vam priznajem, imate vise iskustva od mene]. I odakle vam uopste pravo da komentarisete tudje zivote? I da kazete meni da sam kucka? Mozda i jesam ali to nije vasa briga. I kako mozete v da osudjujete nekog samo zato sto je drugaciji? Hocete iskrenost? Dobro. Ja vas ne bih ni tudjim kurcem. Da se ne lazemo. Niste vi odrasle, dzaba vam i tona sminke i stiklice. I prirodna lepota. Jos te deca i budite srecne dok je tako.
S ljubavlju,
ona sto je zovete kuckom/sektasicom/izrodom i svim pogrdnim imenima koja vam padnu na pamet
P.S. Sledecoj koja mi se obrati ima noge da polomim? Jasno? Pa ipak sam ja sektasica i ludaca. Buahahaaaaaaa.

Dosta mi je svega. Polugolih klinki po fejsu, opasnih devojcica '97 godista koje su khm 'navijacice' ili prirodno lepe. Zaboga pa one se ne sminkaju jer su prirodno lepe. Djeco draga, pa u vasm godinama ja sam o sminkanju mogla samo da sanjam. Jos gore su one koje su isto '97 godiste a imaju na faci vise sminke od mene. Dete drago, jel' tebe vidi mama? Dosta mi je drzave u kjoj zivim. Dosta mi je toga sto vec od osnovne skole nosim 'etiketu' samo zbog muzike. Jes' ti ces mi reci da sam ja sektasica zbog muzike. Nek mi ti slusas grand (namijerno malim slovom) pa nek' si pametna. Sve su u tripu da su ribe i da su 'jebacice' i da su opasne. I ja stvarno vise ne znam da li da se smijem ili da placem. Dete '97 godiste, lutkice jos placu za njom, a ona pokazuje dupe u helankama po fejsu.

S ljubavlju,
ona sto je zovete kuckom/sektasicom/izrodom i svim pogrdnim imenima koja vam padnu na pamet

P.S. Sledecoj koja mi se obrati ima noge da polomim? Jasno? Pa ipak sam ja sektasica i ludaca. Buahahaaaaaaa.