комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
ДјБ није хтео да прихвати да објави понуђене им експлицитне доказе да су штићени подаци грађана у рукама СНС-мафије, од 3:14 у видео-прилогу:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam njih provalio od početka njihovog nastanka.Provaljeni su
Indeed. Ući u Vučićevu vladu 20 godina nakon što se isti upustio u politikuJa sam njih provalio od početka njihovog nastanka.
Dveri su nastale sa ciljem da spreče da SRS uđe u skupštinu i da je dokrajče. DS je štampao plakate za Dveri i izdavao im je prostorije.Indeed. Ući u Vučićevu vladu 20 godina nakon što se isti upustio u politiku
Pod izgovorom "Da vidim, ko je i šta je"
Ne, ne.Dveri su nastale sa ciljem da spreče da SRS uđe u skupštinu i da je dokrajče. DS je štampao plakate za Dveri i izdavao im je prostorije.
To je zvanična priča, a u pozadini je bilo da dokrajče SRS da bi se tada omogućila uzdaja KiM.Ne, ne.
Dveri se pojavljuju neke 2011. i glavna tačka im je bila da gej nije okej.
Po tome su bili mnogo bliže Šešeljevim naprednjacima nego liberalnoj vladi dosa.
I tako je 2012. Boško Obradović poveo demonstracije sa zahtevom da se dozvoli Vučiću da dođe na vlast.
Ne znam, meni je Boško delovao iskreno kad kaže da je protiv Gay brakova.To je zvanična priča, a u pozadini je bilo da dokrajče SRS da bi se tada omogućila uzdaja KiM.
Eto komšija koga si ti dizao u nebesa.