Dosta hodam a opet nista!!!

Poruka
4.644
Evo ovako, imao sam 145 kg 2009 god. pa sam krenuo svaki dan da hodam po 16 km i smrsao sam na 125 kg za prvih 4-5 meseci. Ujedno se bavim i planinarenjem tako da ponekad predjem izmedju 20 i 30 km, Radnim danima pesacim na posao i vracam se sa posla a to je negde 16 km. Sto se hrane tice, pojedem npr. 5 jaja i pola hleba za dorucak i kilo jabuka u toku dana. Ono sto me cudi jeste da vec godinu dana nisam smrsao ni kilo a presao sam priblizno 7 000 km do sada. Da li mozda da izbacim totalno hleb? Sve me ovo cudi posto ja zivim u Uzicu i sa planinarima se popnem npr. na 900 m nadmorske visine na neki vrh, sa rancom i cokulama na sebi, probijajuci se kroz sumetinu i tako svakog vikenda. Cak me i prst na nozi (prst do najmanjeg) boli kao da se nesto "lomi" u njemu i kao da me boli kost. Da li je to mozda zbog previse hodanja po asfaltu ili zbog tezine ? Aj' nek' mi neko kaze koju hranu da izbacim a koju da jedem.

Evo ovako, imao sam 145 kg 2009 god. pa sam krenuo svaki dan da hodam po 16 km i smrsao sam na 125 kg za prvih 4-5 meseci. Ujedno se bavim i planinarenjem tako da ponekad predjem izmedju 20 i 30 km, Radnim danima pesacim na posao i vracam se sa posla a to je negde 16 km. Sto se hrane tice, pojedem npr. 5 jaja i pola hleba za dorucak i kilo jabuka u toku dana. Ono sto me cudi jeste da vec godinu dana nisam smrsao ni kilo a presao sam priblizno 7 000 km do sada. Da li mozda da izbacim totalno hleb? Sve me ovo cudi posto ja zivim u Uzicu i sa planinarima se popnem npr. na 900 m nadmorske visine na neki vrh, sa rancom i cokulama na sebi, probijajuci se kroz sumetinu i tako svakog vikenda. Cak me i prst na nozi (prst do najmanjeg) boli kao da se nesto "lomi" u njemu i kao da me boli kost. Da li je to mozda zbog previse hodanja po asfaltu ili zbog tezine ? Aj' nek' mi neko kaze koju hranu da izbacim a koju da jedem.

Sta god da radis nemoj da odustanes

HAHHAHA KAKVI POLA HLEBA COVECE!!!!!!!!! MOZES I NA MONT EVEREST DA SE POPNES I DALJE IMA DA IMAS VISAK TEZINE....

PRELISTAJ TEME MALO OVDE DA SE NE PONAVLJAMO, ISHRANA JE KLJUC PROBLEMA + AEROBNE AKTIVNOSTI TJ TRCANJE NA 65% snage da bi usao u zonu topljenja masnih naslaga itd itd ima sve ovo pisali smo uzmi procitaj...

Joj ja ga razumela pola snite hleba, sad tek skontah da je mislio na pola vekne!!! Izbacuj to, uzimaj neki razeni i ne u toj kolicini, dve snite maksimum... I sto rece Dzordzy vise belanaca manje zumanaca... Takodje ako puno solis hranu, mozes i to malo da smanjis, so prikuplja vodu u organizmu... A i zbog bubrega..

Ja ne mogu da verujem da imam identican problem kao i ti.Imam 84 kg visok sam 180 ne izgledam debelo,vec samo nisam utegnut..Obozavam hleb,mogu i ceo za obrok da pojedem,volim sva peciva iako znam da se samo taloze,hodam i ja puno ali nekako verovatno zbog toliko hleba i peciva ne mogu da sidjem bar na 80,a sad ovo za prst.Mene identicno boli kao i tebe i identican prst :D ,ono sto me buni kad pipam prst ne osecam nikakav bol vec samo kad setam i to ne uvek.Imam utisak kao da bol dolazi od stopala a oseca se na prstu,pipam celo stopalo i nigde ne boli.Nekad zna da zaboli da ne mogu da maknem,ne znam stvarno sta moze biti problem :ceka:

Ima ovde sigurno strucnijih od mene,ali msm da je kg jabuka puno!Nemoj jesti voce,uvece jer ma koliko god da je zdravo takodje ima i secera.Jedi meso na rostilju,kuvani krompir,pirinac(ne preko 150g),hleb drasticno smanji,ako ne i potpuno ga izbaci,biraj UH sa dosta vlakana,izbegavaj kuvana jela sa zaprskom,masno,slatkise,torte,perece,kole i slicno,a za prst najbolje je da odes kod doktora...

Sve u svemu,nemoj se predavati...

Back