KOLEGA IVAN
Poznat
- Poruka
- 8.216
A snimite naslov teme i mesto apostrofa ! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A snimite naslov teme i mesto apostrofa !![]()
Koga bre prevario , sta od tada ?Kostunica se lizao sa Solanom i primaoi ga u Beogradu u velikom stilu daleko posle bombardovanja kada je svima bilo jasno da je on kao shef NATO u to vreme imao jednu od glavnih uloga u agresiji na SRJ ,al to ocigledno nije smetalo Kostunici da se par godina kasnije druzi sa njim .
dobro mozda deluje smesno al moj drugar Eternal je stvarno carina
ok .......sta cu......nepismen........
ali, nesto prelistah tvoje teme, kada vec toliko ke*njas i naidjem na ludilo u najavi..
ja nepismen........ali, ti , bajo........lud ko struja
--------------------------
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7640474&postcount=1
Da li ste ikada pucali na nekog ? Da li je neko nekad pucao na vas ? Da li ste možda bili svedok neke pucnjave ? Mislim živi svedok ? Ajmo malo da prodiskutujemo o tome.
Ako hoćete nekog momentalno da ubijete morate da mu pucate u čelo. Zašto ? Zato što ako mu pucate u srce on ima 7 sekundi da vam odgovori a ako se pogodi u čelo odma pada mrtav. Ako mu već pucate u srce pucajte mu u levu komoru srca zato što je leva komora najveća pregrada srca i ima najviše krvi i ako se ona pogodi najbrže će da iskrvari. Mislim oni koji se bave streljaštvom i snajperisti to najbolje znaju. U svakom slučaju njegova leva komora je vama desno.
Kada se puca u glavu, treba da se puca u čelo (eventualno slepoočnicu), znači u veliki mozak, opet zato što je to najveći deo mozga itd. Ako se pogodi negde pozadi, u potiljak ili tako nešto, postoji mogućnost da ostane živ, samo što će vući posledice, naravno, u smislu pareze ili teže.
majstore. I šta je tu pogrešno ili netačno napisano ?
![]()
Ja imam pasosh ali me totalno zabole za owo sranje od wiza..
KOGA BOLI QRATZ ZA WIZE!! neka srede zemlju prwo.
Newerowatno odwratanje paznje idiotima, uzhas
wize netje doneti nakakw objektiwan i sweopsthi boljitak
Pa dobro nashla se krpa i zakrpa, zajedno ce da proslave pohvalu ludosti "Kod ruske butkice" na Ibarskoj magistrali...![]()
ma u redu je..........![]()
Šta si se ucvikao, batice ? Pa neću ja tebe da koknem ! Ko će posle da tEmani bubašvabe po forumu ?
Ti bre ne znaš ni šta je apostrof a da ne pričamo o levoj komori i parezi.
Izvini što te ja malo zaebavam al šta da ti radim kad si smešan ko bioskop a i takav ti je 'oroskop za danas !![]()
Ne diraj mi inagibabu,mog omiljenog ''distrofa mozga i duduk..anta''!!!
![]()
......sa odlicnim vestima..........
definitivno ce nam ukinuti vize za putovanje u zemlje EU..........
spanac je car.......![]()
.........i za tebe isto vazi.........
( yebote, ima li neko ovde ko ima pasos??)![]()
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, dakle u januaru, sednem u auto i bez problema u Garmišpartenkirhen na skijanje, pa proputovanje kroz Mađarsku i Sloveniju, a u povratku Nemačka i Češka. Bez opterećenja, datuma, viza i razmišljanja da li ću proći granicu... Nije to loše, ni najmanje nije loše...
imaju oni pasosh.....ali imaju i *svoje mishljenje
neki "mudrac jednom rek'o.............-Shta mi vredi pasosh kad nemam pare za putovanje, i to je sad njihov *lichni stav