Doslo mi je da zaplacem....

Captain Jack Sparrow:
Pa ja sam ti rekao da onomad kad sam te video prvi ( i poslednji put) da sam iznenadjen jel si prilicno lepa devojka i to stoji i dalje , al sta rekoh ne poricem ... mislim zao mi je sto ispade takva kakva si , al ko zna mozda ces sa vremenom shvatiti da u zivotu ima jos nesto dublje i vrednije ( ako ne tvoj gubitak )
a Lezbose mrzim iz dubine duse jel taj svet ja dobro znam i bio sam prinudjen da sa takvom bagrom zivim neko vreme , tako da najlepse molim da se u mojoj blizini ipak ne zezate na tu temu jel cim to vidim dobijem ospice ... To ti je sestro slatka kao kad ispred bika pocnes da mases crvenom krpom... jbg to je jace od mene....
a kakve veze lepota ima s ovim sto pises?
i ja mrzim balkance pa nista,ako mislis da zivis u zajednici moras da je prihvatis;)
i ne znam kakve veze lezbejke imaju s tim?je l ti znas sta je to tacno?

hanibaI77:
a kakve veze lepota ima s ovim sto pises?
i ja mrzim balkance pa nista,ako mislis da zivis u zajednici moras da je prihvatis;)
i ne znam kakve veze lezbejke imaju s tim?je l ti znas sta je to tacno?
Na moju nesrecu znam jako dobro ! A to se izdesavalo dok sam bio preko ( nije to bila poseta ili slicno vec boravak) i njihov moto je ako te nemozemo uciniti svojim tj pederom u mom slucaju onda cemo ti zagorcati zivot sto vise mozemo .... i na moje cudjenje ****** su bili manje extremni u mrznji prema meni zato sto sam bio normalan ( sexsualno) , al lezbejke ... ma necu da pricam o tome ovde duga je to prica puna zaista neverovatnih i odvratnih desavanja i nije mi ni najmanje zao sto sam se pokupio i vratio ovde...
a Balkance ni ja ne gotivim ( al u onom pogrdnom smislu) a smeta mi ponajvise sirovost i borba za ostanak koja krece iz kolevke ... ako braci i sestrama ne otmes hranu bices gladan i onda kada dodju ovde u stanju su da ti popiju oko na slamcicu ako treba... a to sto ne gotive sodomizam u svim njegovim raznoraznim oblicima mi jako odgovara ... i samo da vam kazem puno stranaca koje sam upoznao ovde kod nas u poslednjih par godina misli da bi ovde bio super turisticki dogadjaj gej parada .... da gej parada ... i onda turisti prebiju ucesnike parade.... mnogi bi platili za to zezanje i bili bi odusevljeni time ... na kraju krajeva grupa svedjana mi je to predlozilada se organizuje.... bas su uzivali u opisima sta bi radili , jel tamo nema sanse da bilo sta pokusaju , a nama su tolko zavideli kad sam im pustio snimak akcijeda to reci tesko mogu opisati :twisted:

haha kapetane si to ziveo u nekoj gej komuni

hahah ono za svedjane i za gej parade: ))) i onda samo najhrabriji gejevi smeju na paradu i onda bude opshta tucha i ko prezivi dobije 100kg grand kafe i bicikl. ko zadnji ostane. gubimse

?:
deca su najgori smarachi...stalno neshto treba da im se kezish
Deca su super kada su vaspitana kako treba ! a kad su im mama i tata zainteresovani samo gde da ugrade silikone i koga da prevare za lovu onda i deca ispadnu skart...
Evo moj Perica ( pile tatino) dobar djak sve petice ( moze i malo slabije ja nisam bas da mora tako sve petice) pa trenira karate od prvog razreda i ima zeleni pojas i ima dve bronzane medalje sa takmicenja , a kad je u drustvu ne smara nego pita i ucestvuje u razgovoru , pomaze u dvoristu kad radimo oko zelenisa ( cvecja) a jako ga zanima i kada majstorisem oko motorcikla da doda sta treba pridrzi i slicno... :-D

Captain Jack Sparrow:
Pa ovaj odgovor mi nekako ne ide uz tvoju pojavu :?
zamisli kako ce se deca mozda i plasiti dal je nesto napalo mamu i podvuklo joj se pod kozu kad vide ono silno mastilo pod tvojom kozom...?
Mislim sta te je to naglalo da se tako nagrdis..?
da prostis na izrazu?!

Ne sudi o konju koga ne znas: rekose jel' tako

Pa da si lepo citao sta sam pisala onda bi video da su to samo stvari na 3 meseca, nisu dugotrajne i lako se brisu
Znaci nisam se "nagdila" vec samo uzivam u zivotu onilo koliko ja to hocu
capetane

mozda i ne bi bilo lose upoznati konja... pravog konja... siguran sam da svaki konj ima puno prica da isprica... meni bi' skroz bilo zanimljivo cuti sta konj ima da kaze... nikad se ne zna... mozda sam i ja u nekoj od tih prica... jahao na ostrvu u susret princezi... daleko... dok jos nisu postojali vozovi... i dok su mnogi ljudi bili nasmejani...

hanibaI77:
a jbt kako me to nervira:sta ja imam svom detetu da se pravdam koj ****?
ako ti se ne svidja mama idi trazi drugu
Hanibalka je rekla reč na Q?
Psuje?
Strašno...
Imao sam bolje mišljenje o njoj...
smilies43.gif

oby wan kenoby:
Hanibalka je rekla reč na Q?
Psuje?
Strašno...
Imao sam bolje mišljenje o njoj...
smilies43.gif
Ma dobra je ona u zivo ... a ovako na netu voli da se pravi vazna pa qenja i napada sve zivo , ali to je povremeno posle zaboravi jel ima o cemu drugom da misli tj da se sekira .... necu da vam ka zem sta je uzrok tih misli to ce ona ako bude tela ... :wink:

Usput da predam izvestaj Lepe guze jos nema .... mora da je bila u gostima ... a mozda ne stize do pekare jel je stalno negde na treningu 9 ja bi to rekao jel devojchica je sva ko struna ..... zategnuta , a u isto vreme opustena ... za razliku od mnogih koje me napadaju i teraju da idem u cosak i placem :razz: prrrrrrr :razz: :lol: :lol:

Back