У чему је проблем па мало мало искаче ово?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je tako već mesecima. Refrešujem i teram dalje.Pogledajte prilog 1217894
У чему је проблем па мало мало искаче ово?
Kaкав?problem sa kukijima.
Нема то везе, улогован сам стално.Meni je stalno iskakalo došlo je do problema niste ulogovani. Bukvalno nisam jednu poruku mogla da napišem. Ja sam to rešila tako što sam se ulogovala za stalno. Možda i tebi pomogne.
То није решење проблема.Meni je tako već mesecima. Refrešujem i teram dalje.
Verovatno kredencijali potrebni da se pristupi stranici, browser ih svakako ima, tako da opalis refresh samo da se ponovo posalju...Kaкав?
Вероватно?Verovatno kredencijali potrebni da se pristupi stranici, browser ih svakako ima, tako da opalis refresh samo da se ponovo posalju...
To je mozda zato sto si u Rusiji, pokusavaju da presretnu, pa dolazi do smetnji u komunikaciji...Вероватно?
Рефреш знам, то радим али дојадило више! То није решење проблема.
Максо, мало мало па искочиш из колосека? Не приличи твојим годинама.To je mozda zato sto si u Rusiji, pokusavaju da presretnu, pa dolazi do smetnji u komunikaciji...
Probaj neki VPN, sta da ti kazem, osim ako problem nije sa browserom..Максо, мало мало па искочиш из колосека? Не приличи твојим годинама.
Заборавио сам да нагласим, у питању је Андроид. Мислио сам да се види из скриншота.Probaj neki VPN, sta da ti kazem, osim ako problem nije sa browserom..
Do foruma nije, ja nemam nikakve greske...Заборавио сам да нагласим, у питању је Андроид. Мислио сам да се види из скриншота.
Пробао сам ВПН мењао браузере и ништа.
Зато сам и окачио питање?