egzorcista
Ističe se
- Poruka
- 2.674
Danas odvedem jednog prijatelja u kafanu na piće, izađe konobarica, posluži nas i bez pitanje uzme njegovu cigaretu i zapali. On joj naredi da vrati cigaretu, ona kao ...pa zar ti je stalo do jedne cigarete...jeste stalo mi je...vrati...pa što si takav...pa eto...vidim da me ne poznaš...bila si izbegla kod mene sa biolesnom majkom 1995, ja sam vas hranio i duvanio 3 meseca ti mi obećala piččke....pa ni piččke ni para ni ništa....sve ti je oprošteno, ali ako uzmeš još jednom moju cigaretu otkinuću ti ruku...jel jasno...jeste....je si me se sad setila...jesam....a što mi ne dade onda...pa ne znam ni ja sama....a posle ti je onaj tip napravio kopile...pa jeste, evo da ti pokažem sliku...lepa devojka 16 god....neću da gledam...nosi mi sliku ispred očiju...a jel ti on išta platio....pa obećao je....pa...pa ništa, napravio nju i ostavio me da se patim....e neka je baš.....ne mogu ni da ga tužim umro je....ko te jebbe, nisi htela sa mnom a sad prosiš cigare...MRŠ...ona umesto da se naljuti maše repićem, pita dal mu se još sviđa...on plaća ustaje i vodi me u drugu kafanu...a ja se čudim koja ste vi ženska đuibrad...bez obraza...časti...poštenja...zahvalnosti...FUJ