dosije kiks (tajni)

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...a i ti si razočaravajući element...:cry:

...tvoj odgovor nije trebao biti ništa manji od:

- jurio sam trista na sat žmureći i bez ruku... dok me je jahala podivljala urmašica... čija guza je bila na volanu... profesionalno upravljajući autom... bolje čak i od mene...
sa zadnjeg sedišta dve ljubomorne i pakosne forumašice su mi zadavale dodatne muke... jedna mi je rukama zatvarala oči... a druga je kidala moje bradavice...
i dok sam vrištao iz sveg glasa noga je sama pritiskala gas do kraja...

...zapravo... uopšte nisam želeo da vozim tako brzo... hteo sam samo da ih prebacim do trafike da kupe cigarete...:cry:

Pa rekao si da mora biti makar malo istine :rumenko:

...jedna od mojih forumaških simpatija je napisala sledeće:

Jbt ja sam prošla sve i svašta u životu.

...baš mi je zapelo za oko i počeo sam razmišljati šta bi to moglo značiti... da li je napisano samo da bi lepše zvučalo, da da na značaju, težini, važnosti celog pisanija... svi imamo svoje 'sve i svašta' ali npr. moje me može svrstati daleko od proseka što proživi običan čovek, dosta toga treba da se preturi preko glave da bi se dotakao običan prosek... a retke životne situacije mogu da nas izbace malo preko proseka, daleko, uguraju medju ekstreme... e o tome bi moglo da se piše na ovoj temi...

...gde vas je odvelo vaše sve i svašta...?:cool:

...jedini uslov je da odgovor sadrži minimum 16,3% istine...:lol:

medju nedepilirane butine

- - - - - - - - - -

17 posto

...izvadila sam slusalice i posla nazad laganim korakom. Pod nogama su mi sljaptale barice, sa drveca su se oglasile gugutke. Popodnevno sunce se promigoljilo iza oblaka i kroz krosnje krenulo da me miluje toplim zracima. Osvrtala sam se svakih par koraka pitajuci se kuda su otisla ona crna kola i ko to i sta hoce od mene. " Da li da koverat otvorim sada ili kad dodjem kuci?" misli su se rojile kao roj pcela oko kosnice. " Da li da nazovem nekoga?":telefon:

ma koga zabole za moje tajne.:)
neam tajne. sve transparentno kod mene..
u stvari imam ee kako lazem..mism dal su tajne ako zna manji broj ljudi a ne svi ljudi?
a dal je uopste moguce da znaju svi ljudi?
a jel tema neki blud i nemoral ili generalno teskoce u zivotu?:think:

ma koga zabole za moje tajne.:)
neam tajne. sve transparentno kod mene..
u stvari imam ee kako lazem..mism dal su tajne ako zna manji broj ljudi a ne svi ljudi?
a dal je uopste moguce da znaju svi ljudi?
a jel tema neki blud i nemoral ili generalno teskoce u zivotu?:think:

...moj moto je... da grlim koto...:zag:

...nije tema nikakva tajna... samo je dosije zaveden pod tom oznakom...:lol:
...elem... koto je pregurala u životu sve i svašta... el tako...?...jeste...
...pa izdvoji nam jedan detalj od tog raznovrsnog sve i svašta...:p

Ja sam proša' sito i rešeto
ovaj grdni svijet ispitao
otrova mu čašu iskapio.
Sve što biva i što može biti
meni ništa nije nepoznato.
:)

...istina... istna je i da sam ja vidovit jer sam predvideo procenat istinitosti postova...:lol:

...el si ronjao sa divetom na 49,5 metara dubine...?... nisi...
...extremno bi bilo da si joj dodirivao boce sa kiseonikom na toj dubini... ni to nisi...?

...golube u tjošak...!:rotf:

...baš mi je zapelo za oko i počeo sam razmišljati šta bi to moglo značiti... da li je napisano samo da bi lepše zvučalo, da da na značaju, težini, važnosti celog pisanija... svi imamo svoje 'sve i svašta' ali npr. moje me može svrstati daleko od proseka što proživi običan čovek, dosta toga treba da se preturi preko glave da bi se dotakao običan prosek... a retke životne situacije mogu da nas izbace malo preko proseka, daleko, uguraju medju ekstreme... e o tome bi moglo da se piše na ovoj temi...

oduvek sam živela kako sam htela..imajući u vidu prvenstveno sopstvene želje..nade..pravce..i nisam se kajala..ni sad se ne kajem..nisam pregrmela sve i svašta..a nemam ni nameru..život je lep (:

...neplanirano, neku stotinu kilometara dalje od "pocetne" tacke. :lol: Ali, niti je to "sve" jos manje "svasta" sveukupno gledano; zahvata samo jedan segment zivota, koji je mozda samo prerasporedio neke druge. Nista spec. sve u svemu.

Inace, iza tog "sve i svasta" ljudi se obicnu sakriju kad ne zele da pricaju o nekim detaljima, ili kad zele da sebe predstave kao bas bas iskusne pa "ti ne razumes, ali ja cu sad da ti objasnim, jer sam prosao/la sve i svasta...sedi i slusaj."

Back