mama modesty
Zainteresovan član
- Poruka
- 132
Naravno !!! I odem do radnje pa im pazarim neku salamu (ko zna kad su jeli). Neke sam cak uspela i da udomim. Strasno me ljute ljudi koji uzmu psa i kad shvate koja je to obaveza, samo ih izbace na ulicu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Red_Zmaja:Da li ste ikad zastali na ulici da pomazite psa lutalicu...???
Sta je tu uzasSteffan:Neva:Obavezno! Ja inace volim pse i imam ih! Ali to , sto lutalice cini sjajnim, jeste taj njihov tuzni pogled, pa kako covek da im ne pridje, i ako nista drugo da ih pomazi! Ja da mogu sve bih uzela kod sebe, ali... Pogotovo obozavam te lokalne dzukce, sto te prate u radnju, na bus,...
?!?!?!!? hahahahaha uzas...![]()
Jesam i primila ga u stan...Red_Zmaja:Da li ste ikad zastali na ulici da pomazite psa lutalicu...???
Uh, sav si mi ti zanimljivSteffan:Pa nadji onda neku zanimaciju, samo prvo nemoj zaboraviti da operes ruke...![]()
Devilishgirl:mene lutalice..psi.. obozavaju..valjda osete miris kucke..
Neva:Uh, sav si mi ti zanimljivSteffan:Pa nadji onda neku zanimaciju, samo prvo nemoj zaboraviti da operes ruke...![]()
! Kad je covek sa tobom u kontaktu, verovatno mu treba dezinfekciono sredstvo
![]()
Steffan:Devilishgirl:mene lutalice..psi.. obozavaju..valjda osete miris kucke..
hahahahhah![]()
aaa...Red_Zmaja:Da li ste ikad zastali na ulici da pomazite psa lutalicu...???
Bas sam ovo i pitao zbog njihovog tuznog pogleda. Name ne znaci nista da ih pomazimo a njima...Neva:Obavezno! Ja inace volim pse i imam ih! Ali to , sto lutalice cini sjajnim, jeste taj njihov tuzni pogled, pa kako covek da im ne pridje, i ako nista drugo da ih pomazi! Ja da mogu sve bih uzela kod sebe, ali... Pogotovo obozavam te lokalne dzukce, sto te prate u radnju, na bus,...