Klonirani Šime
Veoma poznat
- Poruka
- 10.431
Postoji Bog, i postoji jedan deo astrologije koji je tačan i Njegov.Ne postoji sudbina.
A Biblija je protiv astrologije.
Ne opterecuj se astrologijom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji Bog, i postoji jedan deo astrologije koji je tačan i Njegov.Ne postoji sudbina.
A Biblija je protiv astrologije.
Ne opterecuj se astrologijom
Jesam a još imam i konjukciju sa Jupiterom i to u 8. poljuTema 'Moja natalna karta' https://forum.krstarica.com/threads/moja-natalna-karta.924337/
I mjesec ti vodeni...
Mnogo si emoušnal, pazi da te neki ne zayebe...pričaće ti razne pričice...a vodeni znaju biti naivni često...
Nadam seČeka te ili bogat muž ili veće nasledstvo...
I dugovječnost najverovatnije...
A ja negde videla kad je Saturn R da se onda negira stariji partner, jer nije više običanAu, nisam vidio da je retrogradan...ima dosta veze, to menja dosta stvari...
I moj retrogradan, kažu kao sreća dolazi kasnije, sporije, u drugom delu života...
A retro Saturn, možda ti partner bude dosta stariji od tebe..to je ono što sam zapamtio...ima još nekih tumačenja...
Nije mi poznato toA ja negde videla kad je Saturn R da se onda negira stariji partner, jer nije više običan
Pozdrav, imam 18 godina skoro, tako da ako želiš ja mogu pričati sa tobom jer sam u istoj situaciji haha, doduše imao sam jednu devojku do sada na žalost hahaha. Nisi dosadna verovatno, samo nemaš iste teme i ne prilagođavaš se.Pozdrav svima.
Moj problem je u tome što sam dosadna osoba i ne mogu da se zbližim sa ljudima i imam društvo zbog toga. Dobijam komplimente od ljudi na račun izgleda a momak ni na vidiku. Nikad mi nisu prilazili i samo su me gledali. Pretpostavljam da je problem negde u mom ponašanju ili stavu ali ne vidim gde, za sad. Možda sam dosadna ličnost koja nema šta da ponudi pa se drugi grupišu a ja ostajem po strani.
Ako ima neko neki savet da podeli bilo bi lepo... baš se bezveze osećam jer imam 19 godina a ljudi se čude kad čuju da nisam nikad imala dečka niti bilo šta slično.
Opaa moj horoskopski blizanac zdravo zdravoŠkorpija![]()