Dosadilo je

Samo ću da posmatram
kava.gif

Queen_:
Stoga mislim da nije neophodno zatvarati neke teme samo zato što su se one pojavile juna 2003. godine, a zatim februara 2005.

Slažem se kada su teme u pitanju. Ima ih zanimljivih, a davno postavljenih i zaboravljenih, ali mislio sam na postove tipa: Tražim osobu... ima li neko zanimljiv...itd. Pa, i sama osoba koja je postavila temu, više ne zna ni gde ju je postavila, a još treba da odgovara na nju. E, sad... uvek se nadje neko ko se nada da taj, još prati svoj post i posle godinu dana ili jednostavno ne gleda na datum.
Ova tema bi mogla da se zove "Problemi/predlozi na forumu". Ako smem da predložim programatorima da osveže smiley-e. Recimo... na forumu.hr ih ima mnogo više, pa je i lakše oslikati emocije. Oni su to mnogo bolje uradili. Ne kritikujem... samo dobronamerni predlog, a i čini mi se da bi bilo mnogo zanimljivije i da bi se mnogi koji su zapalili odavde, vretili.

Ovo je tako дупеувлакачка tema, da i sama autoraka ne zna da sakrije svoju nameru i ambiciju, da ako već ne može drugačije, promoviše sebe kao novog moderatora. Skojevci i mladi aktivisti, ne umiru nikad, a? Ljigavo...

Ja sam ovde oko 2 meseca, i prihvatio sam vas onakve kakve jeste. Niste savršeni, nekad ste tupavi do bola, uglavnom se ne držite teme, polupismeni, neki postuju ne zbog teme, već zato što je neko ispred napisao post. Znate da budete duhoviti i da me lepo zabavite. Kad mi bude dosadno, prestaću da posećujem ovo mesto i gotava stvar. Najodvratnija verbalna masturbacija je na Romantici i pomalo na LJ&S, ali je ima svuda, pa šta? Ne znam kako je bilo pre, niti me zanima. Ja Forum ne doživljavam kao deo privatnog života :wink:

Niko ovde nije ni rekao da Forum doživljava kao deo privatnog života, to nema nikakve veze sa temom. Ali, ako nam kvalitet virtualnog života opada, onda je to zabrinjavajuće :lol:
Što se tiče starih i novih tema, možda bi pravilnik trebalo stvarno malo da se modifikuje. Naravno varijacije na temu, teme kojima nije mesto na ovom podforumu ili besomučni chat na nekoliko strana treba da s ebrišu ili pomeraju.
Još nešto. Čokolada se nigde nije uvlačila moderatorima, samo je konstatovala ono što je svima već počelo da smeta.

HeBePoBaTaH_:

Ovo je tako дупеувлакачка tema, da i sama autoraka ne zna da sakrije svoju nameru i ambiciju, da ako već ne može drugačije, promoviše sebe kao novog moderatora. Skojevci i mladi aktivisti, ne umiru nikad, a? Ljigavo...
To uopste nije istina, pogresno si shvatio. :roll:
Temu nisam postavila da se uvucem Gazdarici u dupe, samo sam htela da skrenem paznju ljudima koji teraju ostale sa ovog foruma. :idea: :roll:
I uopste mi nije palo na pamet da postanem moderator, ne znam odkud ti to. :roll: To sto mene Kraljica nagovara i zeli za moderatora nema nikakve veze s tim. :roll:

P.S. Cak me cudi sto neko pre nije postavio ovakvu temu, jer mnoge NERVIRA ovaj problem. :?

Nije problem u broju otvorenih tema, niti je problem u starim i novim temama. Problem je sa postovima unutar tih tema. Svaka tema je istrolovana do maksimuma. Na bilo kojoj temi najmanje se diskutuje o istoj, samo trol, trol, trol, trol... i tako dugo beskrajno dugo trol, trol, trol...

[Ti hoces mene za moderatora ili glava dole! :lol: :lol: :lol:
A imam malo talenta sta kazes? :wink: :lol:
Ljudite molite Boga da me Kraljica ne nagovori da se kandidujem za moderatora, bila bih mnogo stroga. :lol:

Postoji još par komentara koji su slični mom, samo malo drugačije formulisani. Osim početnog citiranja Gazdarice, nisam primetio da se njoj uvlaćis, niti sam to rekao. Ne odlučuje G o moderatorima, tako barem mislim.

Podforum koji najčešće posećujem, nema moderatora. Figurira, ali nije prisutan. Doduše, nije ni posećen kao LJ&S, ali funkcioniše već nekako.

U redu, slažem se da divljanje treba sankcionisati, ali to isto može da pređe u samovolju. Ali, ne treba praviti selekciju među ljudima na Forumu. To se radi rečima. Zatekla si takve "chat" razgovore 100 puta, pa niko od "dušebrižnika" nije reagovao. Posle 13 strana ste našli da kukate:D i to na posebnoj temi. I ovo je samo cyber space, nije Partija, a nadam se da nije ni sekta :wink: :D

Choko, duboko si me razocarala.Chemu sliht nepoznatoj devojci(gazdarica)? bice da te uplasio njen nik.

Ne treba nista zabranjivati.Tada krece smor.Spontana duhovitost je ono sto mene privlaci.

A kako moze biti ozbiljan podforum, kad su ovde samo sve frajeri i nikad jace ribe?

inspirion:
Choko, duboko si me razocarala.Chemu sliht nepoznatoj devojci(gazdarica)? bice da te uplasio njen nik.

Ne treba nista zabranjivati.Tada krece smor.Spontana duhovitost je ono sto mene privlaci.

A kako moze biti ozbiljan podforum, kad su ovde samo sve frajeri i nikad jace ribe?

sto jes-jes...sve moj do mojega :lol: :lol: :lol:

Ova tem postaje zanimljivija nego gomila predhodnih.Krece frka,a gde je frka tu sam i ja :lol: :lol: Joj sto volim kad je napeto! Ne znam samo koja je budala izmislila ono "opusteno". Ma kakvi opusteno,samo napeto.Bas me zanimaju rezultati novih izbora za moderatora i ostale "kacelarijiske pacove" i "guzzonje" :lol:
Ja cu da glasam za jednu stvar,a to su dve...RED,RAD I DISCIPLINA! :lol:
Jel ima bre ova kuca GAZDU ili samo gazdaricu! Dosli smo ovde gde smo dosli,zato sto nemamo GAZDU! :lol: :lol: :lol: Gazdarice ili nabaci mudda ili nadji gazdu! :lol:

P.S. nemoj neko da me shvati ozbiljno,ako sto je ovde obicaj.Ja se samo zayebavam na ovom "partijiskom sastanku"! Druze Tito mi ti se kunemo...ajmo svi zajedno!

Naravno da svi ovde chatuju kad je 90% ljudi ovaj forum skapiralo kao grebaonicu za snoshaj.Ja sam to govorio jos pre tri meseca, kad se pojavio lik pod nicko EVOLUTION i kada je gazdarica htela da me izbaci sa foruma.Od tada dolazim jako retko.Uglavnom sam na forumu Kukicanje i Vez.

snoshaj efendija:
chokolada:
Svi vi koji mislite da se slihtam gazdarici, gresite. To uopste nema veze s tim. Rekla sam ovo vec nekoliko puta tako da me smara da ponavljam. :roll:

Ja ne znam zasto bi se uopste neko slihtao gazdarici. :? A stalno se provlaci ta tendencija da se ljudi optužuju za slihtanje.
Ne znam ni ja zasto bi se neko slihtao. :? Ja s tim ne mogu nista dobiti. :?

chokolada:
Svi vi koji mislite da se slihtam gazdarici, gresite. To uopste nema veze s tim. Rekla sam ovo vec nekoliko puta tako da me smara da ponavljam. :roll:

..evo i ja se sav umazao od chockolade...

No, krajnje je vreme da se prebacimo na neki forum gde ne postoje nickovi i counteri... gde nema PPa! Bilo bi neuporedivo manje smaranja i pis(h)anja po temama.

Teme bi mogli da otvaraju samo moderatori na molbu nas forumasha. Tu je jedini problem naci par dobrih moodoova i voila....

$ta kazhete? Jel mozhe neko to da odradi? Ko je uop$te Kapetan_Krstarice?

Back