Q
Queen_
Gost
Samo ću da posmatram

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Queen_:Stoga mislim da nije neophodno zatvarati neke teme samo zato što su se one pojavile juna 2003. godine, a zatim februara 2005.
To uopste nije istina, pogresno si shvatio.HeBePoBaTaH_:
Ovo je tako дупеувлакачка tema, da i sama autoraka ne zna da sakrije svoju nameru i ambiciju, da ako već ne može drugačije, promoviše sebe kao novog moderatora. Skojevci i mladi aktivisti, ne umiru nikad, a? Ljigavo...
inspirion:Choko, duboko si me razocarala.Chemu sliht nepoznatoj devojci(gazdarica)? bice da te uplasio njen nik.
Ne treba nista zabranjivati.Tada krece smor.Spontana duhovitost je ono sto mene privlaci.
A kako moze biti ozbiljan podforum, kad su ovde samo sve frajeri i nikad jace ribe?
chokolada:Svi vi koji mislite da se slihtam gazdarici, gresite. To uopste nema veze s tim. Rekla sam ovo vec nekoliko puta tako da me smara da ponavljam.![]()
Ne znam ni ja zasto bi se neko slihtao. :? Ja s tim ne mogu nista dobiti. :?snoshaj efendija:chokolada:Svi vi koji mislite da se slihtam gazdarici, gresite. To uopste nema veze s tim. Rekla sam ovo vec nekoliko puta tako da me smara da ponavljam.![]()
Ja ne znam zasto bi se uopste neko slihtao gazdarici. :? A stalno se provlaci ta tendencija da se ljudi optužuju za slihtanje.
chokolada:Svi vi koji mislite da se slihtam gazdarici, gresite. To uopste nema veze s tim. Rekla sam ovo vec nekoliko puta tako da me smara da ponavljam.![]()