Dosada... Upomoć!

***** ti temu

I serem ti se na temu

Kad je meni dosadno setim se koliko sam kul i onda mi vise nije dosadno

Ili uzmem da sviram, preslusavam neku muziku na koju do tada nisam obracao paznju, cistim sobu, odem sa nekim random likom-likuson na kafu, pogledam neki film, uzmem knjigu u ruke, odigram igricu, drkam ljude na asku, bleja na forumu, planinarenje, pravljenej Sneska Belica, pravljenej origamija, eksperimentisanje sa cejevima, cepaj trbusnjake i sklekove, kategorisi cdove i knjige, crtaj, pisi, pevaj, trci napolju po ovom divnom vremenu, spavaj, meditiraj, kupi kucnog ljubimca pa da mazi pazi sexaj se sa njim i sta sve vec ide uz to, gledaj anime neki, uzmi neku licnost i pocni da je proucavas, npr nekog filozofa, kreni na ples, snimaj sebe kako radis gluposto i okaci na jutjub, drkaj, napravi vebsajt, postani kolekcionar necega, napravi luk i strele i gadjaj ptice po parku...

To je samo mali delic stvari koje mozes da radis... uzivaj i ne zaboravi, CARPE DIEM :D

Sve je to fino krasno, ali kontam da moram do cike psihijatra, i kad sam vani, i kad gledma filmove, serije, crtam, pisem, ucim, bla bla... Meni je dosadno, a i vecinu tog ami je mrsko raditi x( Ali hajde, bice bolje nekad, valjda... :D

Sve je to fino krasno, ali kontam da moram do cike psihijatra, i kad sam vani, i kad gledma filmove, serije, crtam, pisem, ucim, bla bla... Meni je dosadno, a i vecinu tog ami je mrsko raditi x( Ali hajde, bice bolje nekad, valjda... :D

To sto ti je mrsko, to se zove lenjost. Ja rekoh u svom odgovoru, treba odlepiti guzu od stolice i uraditi nesto, a ne kukati na forumu. Prvo treba da nadjes sta te interesuje, a onda da to i radis. Inace, koliko imas godina? Ako imas negde 15-16 to je donekle i normalno. Uostalom uvek mozes da nadjes decka, on ce rado da ti pravi drustvo u svako doba dana i noci :P

A to jeste svakako, ljenost, ne prevazidjena sam tu. Imam taj problem sa cudnim pogledom na svijet pa me i to ''ubija''... Zelim da znam sve, ali opet kad to saznam, pocne da me ne zanima... Sto se tice decka, uhh... Hvala na savjetima i pokusaju pomoci :D
P.s. Posto sam nova, kako da odgovorim na neciju pouku, kao ti na moju?

Back