DORA ´08 -hrvatski izbor za pesmu Evrovizije večeras

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koja vam se pesma najviše dopala od favorita

• ANĐEO - EMILIJA KOKIĆ

• VILA - PRVA LIGA I DRUGE

• GDJE JE SRCE TU JE DOM - ANTONIJA ŠOLA

• MIRNO SPAVA KOSA PLAVA - ALEN ISLAMOVIĆ

• ZVALA SAM GA ANĐELE - MAJA BLAGDAN

• PLAVA VJEŠTICA - GIULIANO feat. VIVA

• LAKO ZALJUBLJIVA - MAJA ŠUPUT

• ROMANCA - KRALJEVI ULICE & 75 CENTS

• TVOJE OKO KA' MORE DUBOKO -BONACA & NERA

• MIR - IVANA BANFIĆ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
PS-Ova DoraMora zvuci primamljivo. Kod nas se to zove Grand.

veruj mi bolje i od Granda
na Grandu pevaju one plastik-fantastik silikon-napumpane plavuše
a u ovoj inačici Dora-Mora ekipa iz zagrebačke ludare, uličarke, alkosi i transvestiti
ono društveno dno dna - bez cenzure i bez scenarija Luda kuća
šteta štio to mogu pratiti samo u Hrvatskoj na lokalnim tv koji prenose

u početku izaziva zgražanje dok gledaš jer su to stvarni ljudi koji su mentalno ne baš svoji a voditelj Malnar s njima pravi šou...al poslije kad shvatiš da ipak je bolje da su ti isti ljudi na toplom u studiju a nisu na cesti ...te da ionako tim ljduima retko ko se osvrne na cesti a kamoli da im pomogne

Malnar im daje krov nad glavom, hranu i piti (naravno alkohola):mrgreen: te još imaju svojih 5 min slave

Pjesme na Croviziji mi nisu bogznašto osim što se omakne koja dobra,isto tako je i sa "Eurosongom". Tu više nije domet u nečijoj karijeri. Pogotovo kad su ponbjedili "Lordi". Nije to više ni ono što je nekad bilo,sad je to sukus svega i svačega.
slažem se....baš gledam ove stare pesme s Dore

1995. MAGAZIN I LIDIJA, NOSTALGIJA

....to je sve što valja a poslali smo na Eurosong...sve ostalo je čista bjeda

Ma naravno da je vazno ucestvovati... To smo dobro osetili 2006. godine...

da sećam se vaše pesme Ludi letnji ples za koju sam navijao da će pobediti..i da je pobedila bili bi daleko dogurali s tom pesmicom...onako štosna je bila :) al eto i tu se politika umešala kao i 90ih za vreme poslednje Jugovizije kad je tako nešto slično bilo urađeno prema hrvatskoj pesmi od strane "kolega" iz Srbije

al eto svakog boli najviše kad lično pretrpi udarac...šteta što nema suosećanja na višem nivou...eto meni je bilo uistinu krivo 2006 što je nanešena nepravda srbijanskom bendu i pesmi ludi letnji ples koji rado oslušam i dan danas
pozz

Back