- Poruka
- 92.258
знао сам ја да си ти нека фина жена.Pozdravljam. Nek vam je sa srećom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
знао сам ја да си ти нека фина жена.Pozdravljam. Nek vam je sa srećom.
Na nivouзнао сам ја да си ти нека фина жена.
баш ко та на аватаруNa nivou
Da da, avatar mi je opako sexyбаш ко та на аватару
бираш тако да ти ослика темпераментDa da, avatar mi je opako sexy
A na njemu je srpska majka
кад ја намигнем ти се одма тргнешPa svaki put kad tvoj namigne, moj te ovako pogleda
Samo me preseče daкад ја намигнем ти се одма тргнеш
чекаш сва устрепталаSamo me preseče da
Ahahaha jel veruješ da ladno gledam I čekam da namigne
Evo sad mi namignu, mogu mirno da idem da spavamчекаш сва устрептала![]()
ајд лаку ноћEvo sad mi namignu, mogu mirno da idem da spavam
Laka ti noć mito komito
Jeste. Videla sam dečka koji je bukvalno isti, sa istim pokretima kao neko koga sam poznavala pre 15 godina, kao da je bio u zamrzivaču, kad ustvari uopšte nije on. Nije mu ni sin, ni rođak.Ekipa, zanima me da li je iko od vas imao iskustva sa sretanjem nepoznatih osoba koje prevazilaze stepen slicnosti "uh ko pljunut onaj/ona moj, ko brat/sestra blizanac" i sl.. Pored nevjerovatne fizicke slicnosti, mislim na one sitne detalje kso sto su drzanje tijela, pokreti, facijalne ekspresije, pogled.. Da prosirim pitanje, da li ste mozda imali susret sa osobama koje su razlicite zivotne dobi u odnosu na vama poznatu osobu? I jos da dodam, da li su vam se takvi susreti desavali u odredjenom periodu, klusterno da kazem? Postavljam pitanje potaknut sopstvenim iskustvom jako bliskih susreta i licnog upoznavanja dvije takve osobe u jako kratkom periodu otprilike pola godine. Ostao sam zaprepasten tim susretima.
Nisam bogznakako informisan o tematici, zainteresovala me je zbog navedenih iskustava. Sad, gledajući kroz genetiku, ne bi me začudila mogućnost postojanja tih osoba na relativno malom geografskom području.Jeste. Videla sam dečka koji je bukvalno isti, sa istim pokretima kao neko koga sam poznavala pre 15 godina, kao da je bio u zamrzivaču, kad ustvari uopšte nije on. Nije mu ni sin, ni rođak.
Čitala sam da svako na svetu ima 7 "dvojnika" (nije praznoverje već neko istraživanje u vezi genetike)
Ja sam za ovo davno čula, u školi sam se naložila na genetski inženjering pa sam iščitavala svašta o tome i bliskim temama.Nisam bogznakako informisan o tematici, zainteresovala me je zbog navedenih iskustava. Sad, gledajući kroz genetiku, ne bi me začudila mogućnost postojanja tih osoba na relativno malom geografskom području.
Hajde, baš me zanima, ja sam kako rekoh imao dva slučaja u jako kratkom vremenskom periodu. Jedan da nazovem susret, kroz posao, od par dana u blizini osobe, nisam uspostavljao kontakt, samo sam posmatrao. Drugi je bio mnogo intenzivniji, provodim znatno vrijeme radeći sa tom osobom, pa sam se uvjerio koliko je sličnost nevjerovatna u svim aspektima. Interesantno mi je što sam obe osobe upoznao kroz posao, koji je i sam posledica nekih čudnih okolnosti.Ja sam za ovo davno čula, u školi sam se naložila na genetski inženjering pa sam iščitavala svašta o tome i bliskim temama.
Iskreno, imam baš konkretno jedan čudan slučaj, ali nikako da smislim kako da to sročim a da ne bude ono kao knjiga...kad smislim, napisaću.
Kod mene na poslu radi žena kojoj je davno preminuo otac...'elem, pre par godina u kancelariju joj je ušao čovek koji je izgledao kao njen pok. otac ("ali ono:" pljunuti njen ćale"). Žena je bila van sebe, kaže da je čovek imao čak i isti glas.Jedino su dokumenta glasila na drugo ime i prezime i nisu bili isto godište.Bila je stvarno i šoku. Na sutradan je na poslu donela sliku oca i sličnost je bila neverovatna. Kao da je isti čovekHajde, baš me zanima, ja sam kako rekoh imao dva slučaja u jako kratkom vremenskom periodu. Jedan da nazovem susret, kroz posao, od par dana u blizini osobe, nisam uspostavljao kontakt, samo sam posmatrao. Drugi je bio mnogo intenzivniji, provodim znatno vrijeme radeći sa tom osobom, pa sam se uvjerio koliko je sličnost nevjerovatna u svim aspektima. Interesantno mi je što sam obe osobe upoznao kroz posao, koji je i sam posledica nekih čudnih okolnosti.
E baš takvi slučajevi me zanimaju, lična iskustva, iz prve ruke.Kod mene na poslu radi žena kojoj je davno preminuo otac...'elem, pre par godina u kancelariju joj je ušao čovek koji je izgledao kao njen pok. otac ("ali ono:" pljunuti njen ćale"). Žena je bila van sebe, kaže da je čovek imao čak i isti glas.Jedino su dokumenta glasila na drugo ime i prezime i nisu bili isto godište.Bila je stvarno i šoku. Na sutradan je na poslu donela sliku oca i sličnost je bila neverovatna. Kao da je isti čovek![]()
Jezivo...jbt,mene bi da sam bila u njenoj situaciji, strefio srčani udar. MomentalnoE baš takvi slučajevi me zanimaju, lična iskustva, iz prve ruke.
Pa vjerujem, pogotovo kad se radi o tako bliskoj osobi, pa još preminuloj.Jezivo...jbt,mene bi da sam bila u njenoj situaciji, strevio srčani udar. Momentalno![]()
NE SERII UBUDUĆE LAŽI OKROGLO DA SE KOTRLJA TO SI VIDO NA TV-U JEL ESMERALDA IMALA ONU ZLOBNU SESTRU ISTU KO ONA BLIZANCI JEBBO TE BOG LUDOGEkipa, zanima me da li je iko od vas imao iskustva sa sretanjem nepoznatih osoba koje prevazilaze stepen slicnosti "uh ko pljunut onaj/ona moj, ko brat/sestra blizanac" i sl.. Pored nevjerovatne fizicke slicnosti, mislim na one sitne detalje kso sto su drzanje tijela, pokreti, facijalne ekspresije, pogled.. Da prosirim pitanje, da li ste mozda imali susret sa osobama koje su razlicite zivotne dobi u odnosu na vama poznatu osobu? I jos da dodam, da li su vam se takvi susreti desavali u odredjenom periodu, klusterno da kazem? Postavljam pitanje potaknut sopstvenim iskustvom jako bliskih susreta i licnog upoznavanja dvije takve osobe u jako kratkom periodu otprilike pola godine. Ostao sam zaprepasten tim susretima.