Don't Look Up

Крај је глуп. Јасно је да би Ким послао 30 спејс-нуклеарки и спасао свет, али Амери су сувише искомплексирани да направе тако нешто.

У крајњем случају могли су да направе и комедију - да је распарчавање успело, али да је пореметило путању комете која се у финим комадићима цела спустила у Сибир.

Meni odlican film ne znam zasto ga ljudi hejtuju? Najbolji film za kraj prosle godine... Odlicannn

Genijalan film. Znam da se nekima nije baš svideo; jednim delom možda i jer je nekonvencionalan. Ima svojih mana, prvenstveno jer je sprdnja, pa nekima smeta nerazvijenost nekih likova...

Mene je TOTALNO oduševio.

Verovatno ću ga preceniti jer realno nije masterpiece. Ali što se mene tiče, 9/10. ?
i ja sam mu dao visoku ocjenu

Крај је глуп. Јасно је да би Ким послао 30 спејс-нуклеарки и спасао свет, али Амери су сувише искомплексирани да направе тако нешто.

Pa postojao je drugi projekat i desila se sabotaža.

Jasno je da su Amerikanci sabotirali tu drugu misiju, stranu, da ne bi propao njihov projekat.

Pa postojao je drugi projekat i desila se sabotaža.

Jasno je da su Amerikanci sabotirali tu drugu misiju, stranu, da ne bi propao njihov projekat.
Видео сам да је пропала заједничка руско-кинеско-индијска мисија.
Али баш би била добра фора да је Ким успео, а да нико није ни знао да има технологију :)

Иначе, мислиш да су ови намерно саботирали, а да нису направили филм да испадну неспособни?

Видео сам да је пропала заједничка руско-кинеско-индијска мисија.
Али баш би била добра фора да је Ким успео, а да нико није ни знао да има технологију :)

Иначе, мислиш да су ови намерно саботирали, а да нису направили филм да испадну неспособни?

Ustvari u pravu si; nisu precizirali okolnosti neuspeha.

Prilično ne mislim da je tu bilo ikakve uzdržanosti; film je bukvalno pišanje po Americi.

Daleko veći nego onaj o SSSR-u posle Staljinove smrti na račun Rusa.

Морам признати да ме неколико пута насмијао баш онако како треба.То је то мање више што се тиче укупног утиска.
Нисам га схватио озбиљно, мислим да није ни требао бити озбиљан, више као зезанција али са моћном поруком.

Да и задња сцена ме насмијала.Оно када излазе гологузани вани.

Back