gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
Evo "story" … neka nazovi brižna duša mi je u dvorište ubacila ovog malenog misleći da mu je već obezbedio dom, ali ista ta duša ne zna da ja zaista nemam uslova da ga zadržim … medjutim, nemam ni srca da ga ostavim negde, na milost i nemilost ulice … Mali klempa je bio zaista sićušan, slabašan i plašljiv i definitivno ne bi uspeo da opstane. A ono što je specifično kod njega jeste da se odmah vezuje za mesto, nema želju za lutanjem, a pre svega, ima zaista umiljat i miran karakter, bistar je i brzo uči, a i voli da se igra sa lopticama. Jasno mi je da su i druge kuce isto tako dražesne i slatke i da sve zaslužuju dom. A ja se pridružujem istoj toj potrazi za domom. I svaki danom se budim sa nadom da za njega ima šanse. Da će nekog usrećiti.
A vas molim da ovu priču podelite sa vašim prijateljima, možda tako nadjemo put do njegovog budućeg vlasnika. Mada je bolje reći - najboljeg prijatelja!!!
Donnie Darko, star 3 meseca, mešanac crnog labradora, okupan i očišćen od parazita, naviknut na dvorište i na kuću, na pse i mačke, povodac i ogrlicu, zna nekoliko komandi!
Možete me kontaktirati na eli_eca@live.com.
A vas molim da ovu priču podelite sa vašim prijateljima, možda tako nadjemo put do njegovog budućeg vlasnika. Mada je bolje reći - najboljeg prijatelja!!!
Donnie Darko, star 3 meseca, mešanac crnog labradora, okupan i očišćen od parazita, naviknut na dvorište i na kuću, na pse i mačke, povodac i ogrlicu, zna nekoliko komandi!
Možete me kontaktirati na eli_eca@live.com.