donji vesh vs sex

Посебан веш за: спавње, посао, њега, оне дане, путовања, родитељски састанак, шетње, бајс, летовање, зимовање, свадбе, испраћаје, форумаше, форумашице...

dragi forumashi i forumashice
odgovorite, molim, iskreno i sa sto vise detalja:
da li, kada imate nameru da imate sex, sa stalnim, ili partnerom novijeg datuma, oblacite neki specijalan vesh, ili onaj svakodnevni, u kome se najudobnije osecate? da li je vas svakodnevni vesh uvek mozda specijalan? ili, ne nosite vesh uopste?
mozete da date i neku sliku, vas i vaseg vesha, nije na odmet da sve uzmemo u obzir prilikom izvlacenja finalnog zakljucka

Au, al se ova zena studiozno priprema za forumsko upoznavanje :mrgreen:

da li, kada imate nameru da imate sex, sa stalnim, ili partnerom novijeg datuma, oblacite neki specijalan vesh, ili onaj svakodnevni, u kome se najudobnije osecate? Oblacim specijalan (cipkasti, mrezasti, satenski,....) ves koji nemam obicaj svakodnevno. Samo se jednom desilo da nisam imala donji ves a seks se za pravo cudo desio a da nisam planirala i ja i on smo bili iznenadjeni...on je samo komentarisao pa ti si se bas pripremila, znala si da ce do ovoga doci :rumenko:

da li je vas svakodnevni vesh uvek mozda specijalan? -Pamucan je -polutange

ili, ne nosite vesh uopste? -Barem jedanput nedeljno jer me oslobadja stresa

mozete da date i neku sliku, vas i vaseg vesha, nije na odmet da sve uzmemo u obzir prilikom izvlacenja finalnog zakljucka Mogu ali ne smem :mrgreen:

da li, kada imate nameru da imate sex, sa stalnim, ili partnerom novijeg datuma, oblacite neki specijalan vesh, ili onaj svakodnevni, u kome se najudobnije osecate? Oblacim specijalan (cipkasti, mrezasti, satenski,....) ves koji nemam obicaj svakodnevno. Samo se jednom desilo da nisam imala donji ves a seks se za pravo cudo desio a da nisam planirala i ja i on smo bili iznenadjeni...on je samo komentarisao pa ti si se bas pripremila, znala si da ce do ovoga doci :rumenko:

da li je vas svakodnevni vesh uvek mozda specijalan? -Pamucan je -polutange

ili, ne nosite vesh uopste? -Barem jedanput nedeljno jer me oslobadja stresa

mozete da date i neku sliku, vas i vaseg vesha, nije na odmet da sve uzmemo u obzir prilikom izvlacenja finalnog zakljucka Mogu ali ne smem :mrgreen:

Aj meni na PP nikom necu da kazem....

A ja sam tako staromodna,..ma tipicna sam Srpkinja i nisam nimalo moderna a hocu :lol:

Hehe bas sam veceras nesto raspolozena kad sve ovo pisem ali ne smem :neutral: a i sigurno znas kako izgleda ves koji sam nabrajala (cipkasti, mrezasti , satenski,...) :mrgreen:

Back