Donet zakon u Englesku da vas preko hrane vokcinisu mRNA

Јесам давно, док сам био у ЈНА. После тога ни једном.
Јбг, не дозвољавам никоме да ми намеће решења на крајње идиотски начин.
Али да не таласам, пошто је овај форум строго на линији ваксерског лобија.
Док је таквих као ти, нема зиме за фармацеутску мафију
I treba da bude. Normalni ljudi se vakcinišu dok takvi kao ti glume heroje i umru.

I treba da bude. Normalni ljudi se vakcinišu dok takvi kao ti glume heroje i umru.
Нормално људи не прихватају да буду заморчићи у рукама фармацеута.
Док су биле су ктуелне вакцине, више пута сам качио званичне податке Гајзера, који није крио, да је вакцина и дан данас у експерименталној фази.
Захваљујући таквима као ти, више не користе заморчиће и примате.
На жалост, велики број таквих као ти умрли су. Жртвовали су се за профит Гајзера.
Цела прича прежвакана је више пута. Почетком СВО у Украјини, прича о пандемију једноставно је нестала. Главна тема била је Украјина. Пошто у Украјини не иде по западним жељама,враћају пандемију у први план.
Значи,време ти је за нову дозу.

Нормално људи не прихватају да буду заморчићи у рукама фармацеута.
Док су биле су ктуелне вакцине, више пута сам качио званичне податке Гајзера, који није крио, да је вакцина и дан данас у експерименталној фази.
Захваљујући таквима као ти, више не користе заморчиће и примате.
На жалост, велики број таквих као ти умрли су. Жртвовали су се за профит Гајзера.
Цела прича прежвакана је више пута. Почетком СВО у Украјини, прича о пандемију једноставно је нестала. Главна тема била је Украјина. Пошто у Украјини не иде по западним жељама,враћају пандемију у први план.
Значи,време ти је за нову дозу.
Sigurno veruješ i u zaveru Satane? :D

. Почетком СВО у Украјини, прича о пандемију једноставно је нестала.

početkom ruske S.V.O. u Ukrajini:

- nestala pandemija
- azilanti se pozapošljavali, plaćaju porez i kiriju pošteno
- islamski teroristi se preorijentisali na megamarkete i kockarnice kao unosniji posao
- gotovo ukinut fond za mečkarenje po Balkanu, nestadoše nvo-isti ko rukom...
- poskupljuje sve živo po EU a pod devizom "jukrejn junou"

Back