Donald Trump i "proročanstvo" Tarabića

Možeš da se smeješ i rugaš samom sebi do kraja sveta, a to si uradio sa ovim smajlijima, ali ta tvoja Biblija je jedna velika budalaština. Objasnio sam u uvodnom postu, kao i u ostalim postovima. A i ti si prihvatio da je to tako svojim ponašanjem. Što si u krivu, mravojede? Ne bih dao 100 lista iz Biblije za mudrost samo jedne jedine pčele. Tačka. Bez smajlija.

Pčelarstvo:think: Med je med, a red je red, a mudrost je mudrost. A mudrost je u Bibliji :):) tarabiči su smješni

Pčelarstvo:think: Med je med, a red je red, a mudrost je mudrost. A mudrost je u Bibliji :):) tarabiči su smješni

Ja sam vegan i ne zanima me pčelarstvo. Govorio sam o slobodnoj pčeli.

Med koji ćeš naći u šumi i ukrasti od pčela je dobra hrana, ali ono smeće što ljudi prave zagrevanjem industrijskog šećera na 260°C uopšte nije hrana. Med iz prirodne košnice je super hrana, i nema rok trajanja, a smeće koje ljudi prave zagrevanjem industrijskog šećera na 260°C, i ima rok trajanja 5 godina, od čega zadnje dve ili tri godine izgleda kao šećer, je smrt za krv, krvotok i sve organe, a najzad i za ceo organizam.

Med nije veganska hrana. Ja ga ne konzumiram.

Mudrost nema nikakve veze sa Biblijom. Biblija je puna nebuloza. Objasnio sam u uvodnom postu, kao i u ostalim postovima. Ti si dokazao i svojim komentarima da je tako. Dobra si antireklama za Bibliju. Tarabići su šarlatani. I to sam objasnio u uvodnom postu. Tema nije o Bibliji. Imaš ih na hiljade na podforumu Religija. Ovo je podforum Teorije zavera. Promašio si podforum... i planetu... Samo nastavi da se glupiraš. Šta ćeš kad ne znaš za bolje.

Med koji ćeš naći u šumi i ukrasti od pčela je dobra hrana, ali ono smeće što ljudi prave zagrevanjem industrijskog šećera na 260°C uopšte nije hrana. Med iz prirodne košnice je super hrana, i nema rok trajanja, a smeće koje ljudi prave zagrevanjem industrijskog šećera na 260°C, i ima rok trajanja 5 godina, od čega zadnje dve ili tri godine izgleda kao šećer, je smrt za krv, krvotok i sve organe, a najzad i za ceo organizam.

Mudrost nema nikakve veze sa Biblijom. Biblija je puna nebuloza. Objasnio sam u uvodnom postu, kao i u ostalim postovima. Ti si dokazao i svojim komentarima da je tako. Dobra si antireklama za Bibliju. Tarabići su šarlatani. I to sam objasnio u uvodnom postu. Tema nije o Bibliji. Imaš ih na hiljade na podforumu Religija. Ovo je podforum Teorije zavera. Promašio si podforum... i planetu... Samo nastavi da se glupiraš. Šta ćeš kad ne znaš za bolje.

ti si ziva wiki:D

Ništa ja nisam promašio. Sve sam ispravno rekao. Ti si promašio galaksiju, a i čitav svemir :eek:

ti si ziva wiki:D

More bit. :ok:

- - - - - - - - - -

Ništa ja nisam promašio. Sve sam ispravno rekao. Ti si promašio galaksiju, a i čitav svemir :eek:

Šta te briga šta sam i kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom. Inteligentan sam, pametan, mladolik, zdrav i jak za svoje godine... zdravo živim i zdravo se hranim... A na ovoj temi ništa nisam promašio. Izneo sam neke neoborive postavke i ideje. A ti baš ništa. Znači ti si taj koji je apsolutno sve promašio.

Evo kako izgleda to "tvoje ispravno"...

Umesto bilo kakvog uvoda u ovu priču citiraću nekoliko stavaka iz Pete knjige Mojsijeve:

11. Ako je među tvojima neko postao nečist zbog noćnog izljeva,
neka iziđe iz tabora i neka se ne vraća u njega.
12. A predveče neka se u vodi opere te u smiraje može opet u
tabor.
13. Imaj izvan tabora mjesto gdje ćeš ići napolje.
14. Sa svojom opremom nosi i lopaticu: njome ćeš, kad ideš
napolje iskopati rupu i poslije zatrpati svoju nečist.

Deuteronom 23:11-23:14

Ako je od Jevreja i hrišćana, bez obzira i pardona, premnogo je. Ili se radi o još jednoj illuminatsko-masonskoj podvali “vernicima”. Dakle, imate navedene stavke, potražite i nađite, i videćete da ovo nisam ja napisao pa da napadate mene.

Ko razume shvatiće. Inače, ja mogu samo da se zapitam da li ono iz Pete knjige Mojsijeve Mojsiju zaista govori nekakav bog ili neki običan ljudski balegar? Ili vanzemaljac (drevni Enkaj-Jehova astronaut)? Mogu da shvatim da je ljudima potreban bog. Ne mogu da shvatim što bi bogu bili potrebni ljudi. Još mi je teže da shvatim da je bogu toliko stalo do jedne životinjske vrste sa naše planete da će čak da se bavi njihovim vršenjem nužde. Ovo je presmešno. Zanima me samo dokle ljudska glupost može ići; mada mi je jasno da je bezgranična, baš kao i svemir.

Sada se diskusija seli sa srca, znatno niže, pa govorimo o pranju anusa, polnih organa i ruku, kao i na pitanje šta činiti sa fiziološkim otpadom. Ovde sam zapazio jednu izuzetnu paralelu između mačaka i čoveka. Mačke, verovatno, i one imaju svog boga, kada vrše i malu i veliku nuždu obavezno kopaju rupu i u nju zatrpavaju i urin i izmet. A potom, nastaje pranje šapa i anusa, odnosno polnih organa. Doduše, one to svoje pranje obavljaju lizanjem. Eto, sada vidite da su mačke i ljudi veoma slični i da mačke znaju za pranje pre ljudi, jer je njihov JHWH stariji od ljudskog.

Molimo da se podigne kip Velikoj Tigrastoj Mački i unište sve dosadašnje neznabožačke religije, koje šire kojekakve obmane a kriju istinu da su svi ljudi nastali od Velike Tigraste Mačketine, i da se ustanovi 14 februar kao početak Nove godine, u to ime ritualno otkopa velika rupa, u koju će svaki član domaćinstva da ubaci jedan okrugli hleb, i posle će svi, koristeći se rukama i nogama, zatrpavati rupu, simbolizujući na taj način neprekidan ciklus kruženja materije od usta, preko anusa, do zemlje, i odajući počast novom kultu, da se za ovaj datum nakon obreda „zatrpavanja rupe“ naprave opštenarodne orgije koje će simbolizovati nov ciklus mačije godine...

I još nešto...

Brojevi 22:21-35

22:21 Ustane Bileam ujutro, osamari svoju magaricu i ode s
moapskim knezovima.
22:22 No Božja srdžba usplamtje što je on pošao. Zato anđeo Jahvin
stade na put da ga spriječi. On je jahao na svojoj magarici, a pratila ga
njegova dva momka.
22:23 Kad magarica opazi anđela Jahvina kako stoji na putu s
isukanim mačem u ruci, skrene sa staze i pođe preko polja. Bileam
poče tući magaricu da je vrati na put.
22:24 Anđeo Jahvin tada stade na uskom prolazu, među
vinogradima, a bijaše ograda i s ove i s one strane.
22:25 Magarica, spazivši Jahvina anđela, stisne se uza zid i o zid
pritisne Bileamovu nogu. On je opet poče tući.
22:26 Anđeo Jahvin pođe naprijed te stade na usko mjesto gdje nije
bilo prostora da se provuče ni desno ni lijevo.
22:27 Kad je magarica ugledala Jahvina anđela, legne pod
Bileamom. Bileam pobjesni i poče tući magaricu štapom.
22:28 Tada Jahve otvori usta magarici te ona progovori Bileamu:
Što sam ti učinila da si me tukao tri puta?
22:29 Bileam odgovori magarici: Što sa mnom zbijaš šalu! Da mi je
mač u ruci, sad bih te ubio!
22:30 A magarica uzvrati Bileamu: Zar ja nisam tvoja magarica na
kojoj si jahao svega svoga vijeka do danas? Jesam li ti običavala ovako?
- Nisi! - odgovori on.
22:31 Tada Jahve otvori oči Bileamu i on opazi anđela Jahvina kako
stoji na putu s golim mačem u ruci. Pognu on glavu i pade ničice.
22:32 Onda će mu anđeo Jahvin: Zašto si tukao svoju magaricu
već tri puta? Ta ja sam istupio da te spriječim, jer te put meni naočigled
vodi u propast.
22:33 Magarica me opazila i preda mnom se uklonila sva tri puta.
Da mi se nije uklanjala, već bih te ubio, a nju ostavio na životu.
22:34 Onda će Bileam anđelu Jahvinu: Sagriješio sam! Nisam znao
da ti preda mnom stojiš na putu. Ali sad, ako je zlo u tvojim očima, ja ću
se vratiti.
22:35 Ali anđeo Jahvin odvrati Bileamu: Idi s tim ljudima, ali samo
ono govori što ti ja kažem. Tako Bileam ode s Balakovim knezovima.

Sve počinje “božjom srdžbom”. I bog progovara iz magarice. Strašno. Eto dokaza da su i onda radile halucinogene droge baš kao i danas. I nije problem što su ti ljudi tada bili na drogama, već što im današnji ljudi koji nisu na drogama neizmerno veruju. Dno dna.

Kakav je to bog koji se spušta tako nisko da govori kroz magarce? Možda i danas neko kad se naduva i isprebija psa doživi to da mu se obrati pas i da taj neko umisli da mu se kroz psa obraća bog. Znam jednog tipa koji razgovara sa životinjama; znam i da nije baš normalan. Od čega se pravi religija. Dno dna.

More bit. :ok:

- - - - - - - - - -

Šta te briga šta sam i kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom. Inteligentan sam, pametan, mladolik, zdrav i jak za svoje godine... zdravo živim i zdravo se hranim... A na ovoj temi ništa nisam promašio. Izneo sam neke neoborive postavke i ideje. A ti baš ništa. Znači ti si taj koji je apsolutno sve promašio.

Ko razume shvatiće. Ne mogu da shvatim ... Još mi je teže da shvatim

:D Nisam ti ja komentarisao tebe kakav si. Nisam ti ništa o tome ružno rekao :manikir:

Rekoh, ne možeš svatiti... Ostanimo na tome :whistling:

Ovo nije tema o religiji, sorry :):tambalamba:

:D Nisam ti ja komentarisao tebe kakav si. Nisam ti ništa o tome ružno rekao :manikir:

Rekoh, ne možeš svatiti... Ostanimo na tome :whistling:

Ovo nije tema o religiji, sorry :):tambalamba:

Baš me briga šta si kmentarisao. Vidi se po ženskastim smajlijima kakve si orijentacije. Žao mi je, ali mnogo se razlikujemo.

Šta i zašto ne možeš shvatiti? Govori u svoje ime. To što ništa ne shvataš zadrži za sebe.

Evo nečeg interesantnog što ne razumeš...

ā-brahma-bhuvānal lokāh
punar āvartino ’rjuna
mām upetya tu kaunteya
punar yanma na vidyate

“Sve planete u materijalnom svetu, od najviše do najniže, mesta su patnje, na kojima se odvija uzastopno rađanje i umiranje. Ali onaj ko dostigne Moje prebivalište, o Kuntin sine, nikada se više ne vraća.”

Bhagavad-gita 8.16.

Ovo bi mogla biti božanska mudrost. Gluposti i nebuloze iz Biblije kojima sam se narugao argumentima u prethodnim postovima za ovo su teška mizerija. Ti si najbolja antireklama za to što pokušavaš da zastupaš.

Tvoji "argumenti" u vidu ženskastih smajlija nisu dostojni diskusije. Ende.

Back