donacije

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jagodo ja tju ti dam al da potroshish na drogu alkohol il hranu...evo otju ti dam recimo iljadu dinara...tj evo qpitju ti neq drogu il neki alkohol il hranu...znam lichi na pakete humanitarne pomotji al ne dajem pare tek tako izvini al verovatno bi potroshila na chizmice il neq glupost...dakle iljadu imash od mene al pod tim uslovima...

AntunTun:
jagodo ja tju ti dam al da potroshish na drogu alkohol il hranu...evo otju ti dam recimo iljadu dinara...tj evo qpitju ti neq drogu il neki alkohol il hranu...znam lichi na pakete humanitarne pomotji al ne dajem pare tek tako izvini al verovatno bi potroshila na chizmice il neq glupost...dakle iljadu imash od mene al pod tim uslovima...
U kom paketu humanitarne pomoci ima droge i alkohola? A hrana je crvljiva. Zato ti samo posalji, ich se ne sekiraj na shta ce da lichi :D

ako umru...pa ne znam mozhda neka stipendija potpishemo ugovor i to...ja sam mislio vishe jednokratnu donaciju...eeeventualno nadoknada za sexualne usluge il neshto...kako si samo pohlepna strrrrashno...ja sam se ugojio al jeo sam brazilski orah svakodnevno i pechenje i pechenje...jel da da lichimo?...ok mozhda ne mnogo al nazire se...

choveche ona je maloletna...mada mozhda ti kapirash da je za mene neko maloletno cheljade :D
ja jedem milq onu s mehuritjima ali noisette...
bio sam drugi na turniru...sad za 2 dana ekipno to je vetj izazov...

du_pain.gif

misish?...btw...b3ta rulz...

Back