Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ne bih.
Ne dopada mi se pomisao da ljudsko biće za čije postojanje sam zaslužan ( e time i odgovoran) raste i živi bez mog uticaja, podrške i kontrole.
U jednoj seriji, mislim da se zvala "Priče iz radionice" Zoran Radmilović je bio automehaničar, došli neki naš gastosi, pa pošto su bez dece, tip ga zamoli da mu opali ženu, i pruži potmstvo. Zbunjeni automehaničar jedva shvati šta onaj tip traži, pa pristade, u zamenu tražeći neke kobasice i pivo...
Imalo bi se o toj situaciji i toj sceni mnogo pisati i raspravljati, sagledavati iz raznih uglova, mogla bi se i ozbiljna rasprava voditi...
Međutim, kad god sam o tome razmišljao, meni je bilo neprihvatljivo da tako nešto uradim.
Da, zeleo bih.
Al kolega, odes u banku sperme, ptpises ugovor, garantuju ti anonimnost..
I jednom se desi kao sto se desilo da je moja koleginica unajmila privatnog detektiva, tip je iskopao ko je bioloski otac i tip je morao da plati za cerku koja je 21, 18 godina alimentacije + skolarina dok se ne zaposli. Takvi su zakoni.
Unitsila mu je zivot. Covek ima porodicu, svoj zivot i sve ode do mojega jer je hteo da bude human covek.
Moj saver - nikad ne daj spermu,, belo zlato prospi u zenu koja vredi, ostale stoj, zayebi humanost