Donacija sperme

Da li biste donirali spermu?Kakav je vas stav o tome?

Ne bih.
Ne dopada mi se pomisao da ljudsko biće za čije postojanje sam zaslužan ( e time i odgovoran) raste i živi bez mog uticaja, podrške i kontrole.
U jednoj seriji, mislim da se zvala "Priče iz radionice" Zoran Radmilović je bio automehaničar, došli neki naš gastosi, pa pošto su bez dece, tip ga zamoli da mu opali ženu, i pruži potmstvo. Zbunjeni automehaničar jedva shvati šta onaj tip traži, pa pristade, u zamenu tražeći neke kobasice i pivo...
Imalo bi se o toj situaciji i toj sceni mnogo pisati i raspravljati, sagledavati iz raznih uglova, mogla bi se i ozbiljna rasprava voditi...
Međutim, kad god sam o tome razmišljao, meni je bilo neprihvatljivo da tako nešto uradim.

Da li biste donirali spermu?Kakav je vas stav o tome?

Da, zeleo bih.
Al kolega, odes u banku sperme, ptpises ugovor, garantuju ti anonimnost..
I jednom se desi kao sto se desilo da je moja koleginica unajmila privatnog detektiva, tip je iskopao ko je bioloski otac i tip je morao da plati za cerku koja je 21, 18 godina alimentacije + skolarina dok se ne zaposli. Takvi su zakoni.

Unitsila mu je zivot. Covek ima porodicu, svoj zivot i sve ode do mojega jer je hteo da bude human covek.
Moj saver - nikad ne daj spermu,, belo zlato prospi u zenu koja vredi, ostale stoj, zayebi humanost

Back