gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Da li biste donirali spermu?Kakav je vas stav o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo dotirao u WC šolju, kome treba nek čeka kod cevovoda kraj Save
Nikad!
To treba strogo zabraniti!
u majku mu i alimentacija?Ni slučajno!
Sadašnje mi je zakonsko rešenje nepoznato ali znam da se vodila rasprava o tome da donator sperme, budući da je otac, treba da plaća alimentaciju!
Dakle, daš spermu a onda te tuže i za alimentaciju. Možda to ima smisla ali ga ja ne vidim!
Nimalo me neće iznenaditi ako se svim donatorima sperme jednog dana dostavi sudsko rešenje da plaćaju - čak i unazad.
U svakom slučaju, preporučujem svima koji razmišljaju o tome da se dobro raspitaju i da od nadležnog organa - verovatno Centra za socijalni rad (pošto on brine o alimentacijama) - uzmu pisano objašnjenje da li su u obavezi i da li će biti u obavezi da plaćaju alimentaciju.
moze..
.direktno ubrizgavanje nekoj finoj dami![]()
moze uvek da popije pilulu za dan poslea to ne,ko zna sta bi ispalo![]()
Kako zašto?
- - - - - - - - - -
zasto?
- - - - - - - - - -
u majku mu i alimentacija?
Upravo dotirao u WC šolju, kome treba nek čeka kod cevovoda kraj Save
Па да онда настану неки мутанти, аа? Нинџа корњаче?
Vama svjdno da deca koja mogu evetualno da se rode u različitim porodicama, i kasnije kad odrastu spoje se, intimno se vežu, neznajuči da su brat i sestra?
Da li ste vi normalni?
Očigledno ...
- - - - - - - - - -
pa vidis da jesu,znaju ljudi![]()
Ne bih, ne bih zeleo da imam decu za koju ne znam. Ne znam kako to ide i da li to moze uopste, ali ne bih hteo da mi sutradan posle 20 i kusur godina dodje i kaze "ja sam tvoje dete" onako iz vedra neba samo.
Svaki dan doniram na Cam, a one sto ne mogu da je uzmu njihov problem![]()