Donacija sperme

Ni slučajno!
Sadašnje mi je zakonsko rešenje nepoznato ali znam da se vodila rasprava o tome da donator sperme, budući da je otac, treba da plaća alimentaciju!

Dakle, daš spermu a onda te tuže i za alimentaciju. Možda to ima smisla ali ga ja ne vidim!
Nimalo me neće iznenaditi ako se svim donatorima sperme jednog dana dostavi sudsko rešenje da plaćaju - čak i unazad.
U svakom slučaju, preporučujem svima koji razmišljaju o tome da se dobro raspitaju i da od nadležnog organa - verovatno Centra za socijalni rad (pošto on brine o alimentacijama) - uzmu pisano objašnjenje da li su u obavezi i da li će biti u obavezi da plaćaju alimentaciju.

Poslednja izmena:
Upravo dotirao u WC šolju, kome treba nek čeka kod cevovoda kraj Save
:lol:

- - - - - - - - - -

Nikad!

To treba strogo zabraniti!

zasto?

- - - - - - - - - -

Ni slučajno!
Sadašnje mi je zakonsko rešenje nepoznato ali znam da se vodila rasprava o tome da donator sperme, budući da je otac, treba da plaća alimentaciju!

Dakle, daš spermu a onda te tuže i za alimentaciju. Možda to ima smisla ali ga ja ne vidim!
Nimalo me neće iznenaditi ako se svim donatorima sperme jednog dana dostavi sudsko rešenje da plaćaju - čak i unazad.
U svakom slučaju, preporučujem svima koji razmišljaju o tome da se dobro raspitaju i da od nadležnog organa - verovatno Centra za socijalni rad (pošto on brine o alimentacijama) - uzmu pisano objašnjenje da li su u obavezi i da li će biti u obavezi da plaćaju alimentaciju.
u majku mu i alimentacija?

Nikada ! To je krajnje izopačena stvar , pogotovo kada se vidi kakvi krajnji idioti ispumpavaju svoje imbecilne testise u epruvete pohlepnih ljudskih veterinara.

Kome bre da doniram svoj genetski materijal, i da negde na ovoj šugavoj planeti sledećih xy godina gamiže stvor sa mojim crtama lica i da se pita "zašto, čemu, dokle ???"

Bacačem plamena bih sravnio svaku epruvetu u tim kretenskim bankama sperme.

Vama svejdno da deca koja mogu evetualno da se rode u različitim porodicama, i kasnije kad odrastu spoje se, intimno se vežu, neznajuči da su brat i sestra?

Da li ste vi normalni?

Poslednja izmena:
Ja lično ne bih donirao, mada nemam ništa protiv ljudi koji bi to uradili. Jedino što takve ljude smatram za nezrele budale.
Inače na MTV-u postoji emisija koja decu donatora sperme zove "cryo" generacija i trebalo bi da se uskoro daje, ako već nije i počela da se daje na TV-u.

Ne bih, ne bih zeleo da imam decu za koju ne znam. Ne znam kako to ide i da li to moze uopste, ali ne bih hteo da mi sutradan posle 20 i kusur godina dodje i kaze "ja sam tvoje dete" onako iz vedra neba samo.

Back