Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.122
dona ares zvuci mi ko neka prodavacica ljubavi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi su jedni i nemocni.. posto su totalno nesposobni da se osvete onako kako oni misle da treba, posto im trenutni zakoni to ne dozvoljavaju onda sebe uzdizu iznad situacije, tj. oni su hriscanski velekomucenici koji trpe jer su dobri ljudi, ali isto tako vole da veruju da ce kosmicka sila vratiti tim zlikovcima koji su im hebali zenu/ muza/ ukrali dva ara placa. Ta morbidnost ide dotle da cak veruju da deca ispastaju za grehe svojih predaka, jer kako vole da kazu Bog udara tamo gde najvise boli. I posto Hriscani veruju u Novi zavet nije mi jasno kakav je to milostivi Bog koji kaznjava. I ovo ne vazi samo za vernike, postoji gomila ateista koji razmisljaju po istom principu. U sustina kombinacija zlobe i nemoci.
mislis jadni
naravno bog ne kanjava ne na takav nacin koji mi mislimo
dona ares zvuci mi ko neka prodavacica ljubavi
Ljudi koji svesno rade loše stvari uglavnom su operisani od osećaja griže savesti, kao i od svih ostalih osećanja - takozvani psihopate.Nisam znao da je bolesna. Što se tiče teme blago naginjem tezi da ljudi koje muči savjest zbog svojih postupaka vremenom privuku lose stvari kojih se stalno pribojavaju. Nekako imam utisak da naše misli imaju veću moć nego što pretpostavljamo.
Ljudi koji svesno rade loše stvari uglavnom su operisani od osećaja griže savesti, kao i od svih ostalih osećanja - takozvani psihopate.
Svakako, no nisam mislila na te loše stvari koje se uglavnom vezuju za pitanja (lakog) morala, već za podmukle gadosti koje do srži unesrećuju druge, a rade se iz sopstvene koristi.Psihopate su blagosloveni. Šta ne bih dao da sam jedan od njih. Ali ne rade samo oni lose stvari, svi radimo.
Svakako, no nisam mislila na te loše stvari koje se uglavnom vezuju za pitanja (lakog) morala, već za podmukle gadosti koje do srži unesrećuju druge, a rade se iz sopstvene koristi.
primitivci to mogu da kažu...niko drugi normalanZnamo svi da je teško obolela na Facebooku podrške fanova i neki dan čitam komentare i neki tip napisao "ja ja nije dobro otimati muževe drugih žena . Nečija te suza sustigla "
Mene je taj komentar skroz šokirao te se pitam sta je u dušama takvih osoba pa smatraju da je neko zaslužio tu bolest ?
To sam u dole često čula "svašta je radio/la svakakav bio/la" dodje ta bolest iz nekih uglova kao neka kazna kao nešto božije i sasvim ispravno ..
Znamo svi da je teško obolela na Facebooku podrške fanova i neki dan čitam komentare i neki tip napisao "ja ja nije dobro otimati muževe drugih žena . Nečija te suza sustigla "
Mene je taj komentar skroz šokirao te se pitam sta je u dušama takvih osoba pa smatraju da je neko zaslužio tu bolest ?
To sam u dole često čula "svašta je radio/la svakakav bio/la" dodje ta bolest iz nekih uglova kao neka kazna kao nešto božije i sasvim ispravno ..
i to neka deleya pise u yeee kako ja nisam fejzbucki informisana
Svakako, no nisam mislila na te loše stvari koje se uglavnom vezuju za pitanja (lakog) morala, već za podmukle gadosti koje do srži unesrećuju druge, a rade se iz sopstvene koristi.
Zaostalost, paganstvo, neobrazovanost, sujeverje i licna neostvarenost koja se projektuje kroz zavist i osecanje licne ispravnosti i vrednosti. Tudja sreca je nezasluzena a nesreca zasluzena a moja sreca je zasluzena a nesreca nezasluzena. To su prokleti Turci i prokleta istorija koja nas je drzala vekovima nepismenim i slepim kod ociju, zalepljenih usta u strahu od dobro je moze gore, cuti i kuni ako ti se kune.
srbi su bili sjebani i prije turaka, imali su zlocince poput svetog save, rokali, proganjali, osvajali i ubijali. turci su jos bili super kakvi smo mi, barem su uzimali manje poreza a skolovali su i talentovanu djecu.
turci su zaostali al su zato arapi prava stvar