Dona Ares

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Znamo svi da je teško obolela na Facebooku podrške fanova i neki dan čitam komentare i neki tip napisao "ja ja nije dobro otimati muževe drugih žena . Nečija te suza sustigla "

Mene je taj komentar skroz šokirao te se pitam sta je u dušama takvih osoba pa smatraju da je neko zaslužio tu bolest ?

To sam u dole često čula "svašta je radio/la svakakav bio/la" dodje ta bolest iz nekih uglova kao neka kazna kao nešto božije i sasvim ispravno ..

Znamo svi da je teško obolela na Facebooku podrške fanova i neki dan čitam komentare i neki tip napisao "ja ja nije dobro otimati muževe drugih žena . Nečija te suza sustigla "

Mene je taj komentar skroz šokirao te se pitam sta je u dušama takvih osoba pa smatraju da je neko zaslužio tu bolest ?

To sam u dole često čula "svašta je radio/la svakakav bio/la" dodje ta bolest iz nekih uglova kao neka kazna kao nešto božije i sasvim ispravno ..

Ne znam. I ja se ovo pitam...

Najvise sam se sokirala kada su rekli za jednu koleginicu, kojoj je umro sin od 18 godina od raka: "Ako to je i zasluzila jer je uvek bila kreten". :eek:
I ja sad sa takvim osobama treba da komuniciram i dalje :dash:

to sam naucila vrlo rano..da ima ljudi koji su empaticni, i koji ce ti pruziti podsku u teskim trenucima
ali vise ih je koji u sebi misle da je to zlo koje te snaslo sigurno necim zasluzeno..

Ne, ne! ljubavnica je kriva, da nije nje, to bi bila idilicna porodica!:rtfm::lol:

- - - - - - - - - -

Sada, ozbiljno. Ne znam o cemu se tacno radi kod zene iz uvoda, niti ko je ona, ali neke stvari niko nije zasluzio.

I odakle nekome pravo da na osnovu povrsnih informacija o drugoj osobi deli "pravdu"?

A šta sa onima koji su bili ispravni (barem većinu svog života)?
Ljudi se teše da će zlikovce stići strašan sud za života. Nema od toga ništa. To je paganština.
Jedino je lepo što će neko ko veruje u te budalaštine možda stati kada naumi da zajebe nekoga.
Inače, ko je ta Dona Ares?

To je derivat starog srpskog običaja bacanja kletvi, često i na 2-3 kolena unapred. Imali smo pre nekoliko godina primer toga i usred Skupštine.
Neraskidivo je od hrišćanske dogme i njenog diskursa o smrtnim gresima.

to ti je seljana...

ali ona ortodoksna, koja nema ni na kraj pameti da joj je muz sam otisao, da ga nije niko tukao po usima da vara, nego ima fiks ideju da ga je neko "oteo" jer je on jadan bezgresan i nevinasce a ona je ispostava horde zla iz trinaestog kruga pakla koji je dosao da iskusava slabosti

more nek se tera u 3PM

ja ne bih ni znala da je bolesna da nije ove teme na krstarici...a i bas me briga za donu ares. ljudi umiru svaki dan, nepoznati ljudi, nekada nemaju niciju podrsku, a ni materijalna sredstva za lecenje.

ae zdravo

Skrivena želja za osvetom.

ja ne bih ni znala da je bolesna da nije ove teme na krstarici...a i bas me briga za donu ares. ljudi umiru svaki dan, nepoznati ljudi, nekada nemaju niciju podrsku, a ni materijalna sredstva za lecenje.

ae zdravo

Nju sam navela jer sam pročitala tu zlobu od tog tipa . Dole kad čujem sukobima se sa narodom i otvoreno kažem da ih bude sramota takvih razmišljanja .

Ima generalno dobrih, zlih, racionalnih, pobožnih, primitivnih i svesnih ljudi.
Kombinacija zla, pobožnosti i primitivizma lako će dovesti do "stiglo ju je šta je i zaslužila" , a često i do "stići će njeno dete".

Ne znam. I ja se ovo pitam...

Najvise sam se sokirala kada su rekli za jednu koleginicu, kojoj je umro sin od 18 godina od raka: "Ako to je i zasluzila jer je uvek bila kreten". :eek:
I ja sad sa takvim osobama treba da komuniciram i dalje :dash:

Ja nebi mogla raditi niti funkcionisati u takvom društvu

Pošto nemam dlake na jeziku postala bi usamljena u tom društvu

Ljudi su jadni i nemocni.. posto su totalno nesposobni da se osvete onako kako oni misle da treba, posto im trenutni zakoni to ne dozvoljavaju onda sebe uzdizu iznad situacije, tj. oni su hriscanski velekomucenici koji trpe jer su dobri ljudi, ali isto tako vole da veruju da ce kosmicka sila vratiti tim zlikovcima koji su im hebali zenu/ muza/ ukrali dva ara placa. Ta morbidnost ide dotle da cak veruju da deca ispastaju za grehe svojih predaka, jer kako vole da kazu Bog udara tamo gde najvise boli. I posto Hriscani veruju u Novi zavet nije mi jasno kakav je to milostivi Bog koji kaznjava. I ovo ne vazi samo za vernike, postoji gomila ateista koji razmisljaju po istom principu. U sustina kombinacija zlobe i nemoci.

Poslednja izmena:

Back