DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Da li biste ikako mogli da opravdate zivot Don Zuana, uprkos svim onim slomljenim srcima?
Ili ga ipak treba u pakao?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li biste ikako mogli da opravdate zivot Don Zuana, uprkos svim onim slomljenim srcima?
![]()
![]()
Kako ga opravdavas?
da
jer je u pitanju bolest
emocionalna obogaljenost koja se nadomeshcuje promiskVitetom
on recimo za razliku od Kazanove ne prezire zene nego ih obozava,ali nema emotivni kapacitet za istinski i zdrav odnos
btw. ima mnogo boljih ekranizacija na temu od bljutave sapiunjare Brando/Depp
uh al sam ovo mudro srochio...
Pa... one su mogle voleti i druge, ne samo njega, ali su pale na njegov bad boy imidž, pa šta su tražile to su i dobile.
Inače, ja sam gledao samo jedan film sa Don Žuanom, tj o nekom ludaku koji je umislio da je Don Žuan. Al Paćino ili onaj lik što je glumio u Diplomcu glume doktora ili tako nešto čini se meni.
Verujem da je većina njih mislilo da će se on zaljubiti u nju i ostati sa njom do kraj aživota, jer je ona prava i tako posebna, oh...
pa ne slaže se sa mojim životno-ideološkim programom
ali da sam Bog
opravdala bih ga, sa obzirom na moju titulu
sam je napunio svoju životnu čašu onako kako je hteo
za sve ostalo, sam će sebi suditi
Uopshte ga ne osudjujem, kao ni bilo koga ko zhivi na svoj nachin i ume da bude svoj bez obzira da li to spada u shablon normalnosti ili ne. A ta slomnjena srca, pa to je ono mazohistichko u zhenama, uvek bi radije da pate zbog nekog poput Don Zhuana nego da vole nekog ko nije tako bezdushan prema njima, dakle stvar izbora, on im zbog toga nije bio kriv.
![]()
E to cu i ja da primenjujem da znas..ima bog da me vidi![]()
Nisam sigurna u vezi ovoga s Bogom, ali ce te zhene svakako voleti vishe, pardon ne sve zhene, samo one sklone mazohizmu
![]()
Znaci 99%..moze..spreman sam da rizikujem![]()
A znash shta je prokletstvo mushkaraca? Uvek cesh zheleti samo one koje spadaju u onaj 1%![]()