Don Zuan

pa ne slaže se sa mojim životno-ideološkim programom
ali da sam Bog
opravdala bih ga, sa obzirom na moju titulu

sam je napunio svoju životnu čašu onako kako je hteo
za sve ostalo, sam će sebi suditi

da
jer je u pitanju bolest
emocionalna obogaljenost koja se nadomeshcuje promiskVitetom
on recimo za razliku od Kazanove ne prezire zene nego ih obozava,ali nema emotivni kapacitet za istinski i zdrav odnos
btw. ima mnogo boljih ekranizacija na temu od bljutave sapiunjare Brando/Depp
uh al sam ovo mudro srochio...

Da li biste ikako mogli da opravdate zivot Don Zuana, uprkos svim onim slomljenim srcima?
Ili ga ipak treba u pakao?

:mrgreen:

E ja sam gledao film i u filmu je lik kresnu 1500 i nesto zena :)! Medjutim u stvarnosti e sad ne znam ko je izmisljen jel Don Zuan ili Kasanova,al mislim da je Don Zuan izmisljen lik,dok kasanova je kresnuo u pravom zivotu 150 zena :)! Al u to vrijeme je bila cifra ebo ovu od 1000! Opet ako sam dobro upucen!

Ma svi su htjeli da se kresu pa nije bilo nesto posebno puno slomljenih :heart:! :per:

Pa... one su mogle voleti i druge, ne samo njega, ali su pale na njegov bad boy imidž, pa šta su tražile to su i dobile.

Inače, ja sam gledao samo jedan film sa Don Žuanom, tj o nekom ludaku koji je umislio da je Don Žuan. Al Paćino ili onaj lik što je glumio u Diplomcu glume doktora ili tako nešto čini se meni.

Verujem da je većina njih mislilo da će se on zaljubiti u nju i ostati sa njom do kraj aživota, jer je ona prava i tako posebna, oh...

da
jer je u pitanju bolest
emocionalna obogaljenost koja se nadomeshcuje promiskVitetom
on recimo za razliku od Kazanove ne prezire zene nego ih obozava,ali nema emotivni kapacitet za istinski i zdrav odnos
btw. ima mnogo boljih ekranizacija na temu od bljutave sapiunjare Brando/Depp
uh al sam ovo mudro srochio...

Sve ovo sto je i Derer rekao, samo ga ne opravdavam jer je bolest u pitanju... Pa sta ako je bio bolesta? Ko ga sisa.

Pa... one su mogle voleti i druge, ne samo njega, ali su pale na njegov bad boy imidž, pa šta su tražile to su i dobile.

Inače, ja sam gledao samo jedan film sa Don Žuanom, tj o nekom ludaku koji je umislio da je Don Žuan. Al Paćino ili onaj lik što je glumio u Diplomcu glume doktora ili tako nešto čini se meni.

Verujem da je većina njih mislilo da će se on zaljubiti u nju i ostati sa njom do kraj aživota, jer je ona prava i tako posebna, oh...

eee a sta mislite o tome da je Don Zuan bio gay???Pa je samo lechio komplexe spavajuci sa zenama...hmmm moram da razmotrim ovu cinjenicu!!:roll:

Uopshte ga ne osudjujem, kao ni bilo koga ko zhivi na svoj nachin i ume da bude svoj bez obzira da li to spada u shablon normalnosti ili ne. A ta slomnjena srca, pa to je ono mazohistichko u zhenama, uvek bi radije da pate zbog nekog poput Don Zhuana nego da vole nekog ko nije tako bezdushan prema njima, dakle stvar izbora, on im zbog toga nije bio kriv.

Uopshte ga ne osudjujem, kao ni bilo koga ko zhivi na svoj nachin i ume da bude svoj bez obzira da li to spada u shablon normalnosti ili ne. A ta slomnjena srca, pa to je ono mazohistichko u zhenama, uvek bi radije da pate zbog nekog poput Don Zhuana nego da vole nekog ko nije tako bezdushan prema njima, dakle stvar izbora, on im zbog toga nije bio kriv.

E to cu i ja da primenjujem da znas..ima bog da me vidi:lol:

Jadan on, meni ga je zzao. Ne bih ga ni opravdavala ni nishta, dala bih mu chokoladnu bananicu i 20 dinara da mu zzivot bude lakshi. Kakav pakao, stalno trazziti a nikad ne nachi...kao kad bi morao da igrash maraton - konje ubijaju zar ne- e, to je bio bash dobar film...

Back