domino!!!

magdalena rashkovic:
koliko dama potajno, a koliko otvoreno izrazava zelju da bude gospodarica? Koliko muskaraca zeli Domino zenu? Ili je ovo jos uvek samo Balkan? Domacice? :confused:
Ja sebe smatram dominantnom osobom ali ni po koju cenu nisam gospodarica...Bilo bi mi ruzno da nekog toliko maltretiram i unistavam mu samopouzdanje...kazem dominantna sam a narocito kad sam sigurna da sam u pravu...muskarac treba ipak da bude dominantniji ali ne preterano...cini mi se da onda imam sigurnost da mi se pored njega nece nista ruzno desiti...

ja volim menjanje uloga. Nije mi preterano zadvoljstvo da nekoga mlatim ili budem mlaćena, ali igra učiteljice i učenika, med. sestre i nevaljalog pacijenta, poslovne žene i direktora..tu se već može naći užitak.
mada je naravno bitno da gluma ostane gluma i ne pređe u neki loš trip.

e chitam sad libet pa sam se setila... kad sam bila mala igrala se ja s nekim drugom bolnice... kao on je doktor, a ja sam medicinska sestra... i dodje moja mama i pita shta se mi to igramo... pa pita mene a shto ne budesh i ti doktor? ja mrtva ladna pa onda ne mogu da nosim minicj! :D
e nisam sad jeftina, leba mi.. to je bilo pre polaska u shkolu sad sam se samo setila... :D

Pu majqu mu.....a ja mislio da je s politiqe....de me nadje.:lol:
Uvek je tako meni.....ma trebao sam da znam.:lol:
Ja generalno nemam nishta protiv toga al za druge ljude,da me neko mlati ili da nekog mlatim mene ne uzbudjuje.

Back