Domine

Fuj.
Ali nije loše za debele & manje lepe ženske da popravljaju samopouzdanje.
Mada ima i dobrih riba ( guglaj "Mistress T" ) ali nema ta uloga veze sa njima nego im takve ovčice i dolaze pa od obične žene isfantaziraju neku "dominu" , idi begaj,.. ( slično kao što žene od XY tipa utrpiju da je i lep i hebač i po a on običan...ako se druge kockice slože one "docrtaju" ostalo)

- - - - - - - - - -

kako se zove ona sto je potcinjena?

Submisivna

Takve nisu loše, mada ti bude žao posle

- - - - - - - - - -

@Smokva

Je l se sećaš kad sam ti tražio savet za onu loojku što je volela da je šikaniram i vređam ? Držao sam se u početku ali pošto ne volim takve stvari ( ali je ona bia full riba pa sam hteo da joj učinim da bi i ona meni :D) . tražio sam savet od tebe a ti ništa....

Od mene?ne secam se.ja sam inace puna saveta:lol:
Sta bre submisivna?!jezik da polomis,valjda je lepse reci,bices moja robinjica,nego budi mi submisivna....
I sto ste selili temu,zaspis na zenama,probudis se na ljisu :ljutko:

Ovaj Vice :fdlan:.
Ne citam im tekstove jer znam sta je 99% u pitanju, celeb, gay, trans, orgije, mislim da je bio i jedan clanak o pegging-u i tako neke varijante. Ok ko voli, boze moj, ali kada god vidim neki njihov clanak uvek je ta tematika.

Ne cudi me da bogatasi koji imaju moc i uticaj zele da ih nekada zena ponizava, potcini i uzme im tu moc. Stavise, mislim da sam citao da dominantni ljudi, tipa poslovodje na viskoim pozicijama, neretko imaju takve mazohisticke fetishe.

Moj tata je cesto govorio,srati i cvece brati nije isto:lol:
Tamo samo lajemo,a ne ujedamo,a sta vi ovde radite,ne smem ni da zamislim :rumenka:

:lol:

Vidiš kako ti mašta radi dušu dalo za ljis :lol:

Inače mi ovde nista ne radimo sem što se zezamo

Ja sam doduše nadzornog oka predlažem teme za look ili odvučem temu u sasvim drugi smjer

:cmok2:

Back