dominacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
gledam kako se neke uvlače nekama i pomislih jeote i međ ženama postoje alfa ženke...par njih i ostale koje trčkaraju :lol:
koje su dominantne žene ovog pedefeta...? muški raspalite, žene stop pošto vi to nema nikad priznate a kamo li da kažete koja je ta...al vidi se :per:
može karton pod obrazloženjem - "zabranjeno otvaranje teme o drugim forumašima"
ban ne mora, al ako je baš dotle došlo :sad2:

Poslednja izmena:
gledam kako se neke uvlače nekama i pomislih jeote i međ ženama postoje alfa ženke :lol:
koje su dominantne žene ovog pedefeta...? muški raspalite, žene stop pošto vi to nema nikad priznate a kamo li da kažete koja je ta...al vidi se :per:
meni je na ovom forumu linda bez premca
mislim, gotivim ja i mnoge druge zene, po ovom, ili onom osnovu, neke su mi bas drage prijateljice, ali linda je bas specificna-fenomenalno izgleda i ona to zna, najostriji zenski jezik, ali sa smekom, onako ume da spusti, ali ne prostacki, nema blama kad pise o sebi, iskustvo i inteligencija isijava iz nje, sigurna u sebe...sve ono sto bih ja zelela da budem :rumenko:
jedina zena na celoj krsti sa kojom se ne bih kacila..em ne zelim, em sanse nemam spram nje

gledam kako se neke uvlače nekama i pomislih jeote i međ ženama postoje alfa ženke...par njih i ostale koje trčkaraju :lol:

pa ne bih rekla da su dominantne u smislu alfa statusa
vise su nadrkane tetke pa ih ovde ljubazno izbegavaju
:lol:

pa ne bih rekla da su dominantne u smislu alfa statusa
vise su nadrkane tetke pa ih ovde ljubazno izbegavaju
:lol:

jedno je zena koja dominira svojim stavom, duhovitoscu i recitioscu
drugo su te nadrkane koje se od prvih lako razlikuju - u "spustanju" sagovornika koriste prostacke klasifikacije i termine, udaraju nisko, vredjaju, sebe uzdizu, racunajuci tako da ce druge ispasti "nize", itd, itd...
meni je ta razlika bas, bas lako uocljiva

mV:
jedno je zena koja dominira svojim stavom, duhovitoscu i recitioscu
drugo su te nadrkane koje se od prvih lako razlikuju - u "spustanju" sagovornika koriste prostacke klasifikacije i termine, udaraju nisko, vredjaju, sebe uzdizu, racunajuci tako da ce druge ispasti "nize", itd, itd...
meni je ta razlika bas, bas lako uocljiva
takvih je pa aj da ne preteram al šezdes posto pedefeta...al malo je njih koje nastupaju sa stilom što kaeš...

- - - - - - - - - -

Ja to ozbiljno,taj je bolje razumeo zene nego one same sebe:rumenko:

nema ga nešto...:think:
ajmo mi bolje o ženturačama našim ovdašnjim :heart:

takvih je pa aj da ne preteram al šezdes posto pedefeta...al malo je njih koje nastupaju sa stilom što kaeš...

- - - - - - - - - -

nema ga nešto...:think:
ajmo mi bolje o ženturačama našim ovdašnjim :heart:

pa, ne bih bas bila tako ostra..ja sam uocila svega par ovih drugih, ne mislim da ih je 65%..jedino sto je u zadnje vreme takava neka "moda" zavladala, pa su neke pocele da "prepisuju", valjda se tako boreci za svoje mesto pod sunecm

Жена на Буковског је апсолутна алфа овог дела женског света.

Постоје и Лолек и Болек, два дебила који би нешто ту да постројавају, а нит стила, нит мозга, нису Жени на Буковског ни испрдак лол сељанчуре тупаве лол

Има ту сад финих женица, паметних, не би их наводио, али оне имају већинске симпатије и што би се рекло "оне знају".

Што се тиче доминације, ту не бих занемарио ни мВ која му дође као почасни члан Академије, као ни Кото, не знам тачно њену улогу, али постоји, жене је цене.

seks je misaona imenica za mene, viđam gole žene samo u snovima i prostak sam neobrazovani, glupi pandur i __________________________________________ (dopisati po želji)...aj sad ne serri jer me to što pišeš baš boli, dira mi u najtananije emocije... nego odgovori na temu...
baj d vej ti si ona koja trčkara...a i otkako si trazmođena ogolila si svoju zlobu skroz...ranije si barem bila suptilnija u tome...

daj bre dee, pa pile bas nije jedna od onih koja trckara za lindom..pre sam to ja, no ona, ona i linda se uglavnom i ne slazu, pa to svako ko je ovde godinam zna...
sta vise, nisam primetila da pile trci za bilo kojom zenom odavde...

u to ne ulazim, sa tobom imam odnos bas isto kao i s apiletom
ali, sigurna sma da pile nije jedna od onih koja "trci" za bilo kojom alfa zenkom odavde
doduse ja priznajem samo jednu alfu na ovom pdfu
na drugim je mozda borka, koto je tu negde, ali je presla svoj zenit i to je to, sto se mene tice...
ostale su mozda pametne, dobre, duhovite, lepe, bla, bla...ali nemaju tu alfa osobinu

mV:
u to ne ulazim, sa tobom imam odnos bas isto kao i s apiletom
ali, sigurna sma da pile nije jedna od onih koja "trci" za bilo kojom alfa zenkom odavde
doduse ja priznajem samo jednu alfu na ovom pdfu
na drugim je mozda borka, koto je tu negde, ali je presla svoj zenit i to je to, sto se mene tice...
ostale su mozda pametne, dobre, duhovite, lepe, bla, bla...ali nemaju tu alfa osobinu
aj dobro...ne trči
pile ne trči
evo

mV:
meni je na ovom forumu linda bez premca
mislim, gotivim ja i mnoge druge zene, po ovom, ili onom osnovu, neke su mi bas drage prijateljice, ali linda je bas specificna-fenomenalno izgleda i ona to zna, najostriji zenski jezik, ali sa smekom, onako ume da spusti, ali ne prostacki, nema blama kad pise o sebi, iskustvo i inteligencija isijava iz nje, sigurna u sebe...sve ono sto bih ja zelela da budem :rumenko:
jedina zena na celoj krsti sa kojom se ne bih kacila..em ne zelim, em sanse nemam spram nje
Evo ja se slažem sa ovim... Linda je i meni najgenijalnija forumašica... ima još par koje su mi sipatične, ali ona je baš upečatljiv lik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back