Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
DOMINACIJA ZENE U PORODICI - POGUBNA,ZA ODGAJANJE DECE !!!
A sta ces onda, kada ta ista majka useli svoju majku i sestru u stan, razvede se od muza i pljuju ga na sve strane, posebno kod dece. I jos jedva dozvoljava da vidi decu.
Pa to je jednakost. Sad muskarca tuku kao sto su ranije tukli zene, barem se tako tvrdi iz svih zenskih usta. Ne kaznjavaju muskarca za danasnje grijehe, nego za vjekovne.
I jedni i drugi ste u pravu i niste u pravu.Ima tu mnogo "ali". Ja sam na licnom primeru u svojoj porodici gledao mnogo toga. Imao sam prilike da vidim kad otac glumi autoritet vikanjem i batinama i primer u majcinoj porodici gde majka na suze i melodramatiku opanjkava odlicnog muza (mog dedu) kod svog sina (ujaka) i kako se on pretvara u musku karakternu piccku. Ja kao dete nikad ne bih zamrzeo oca na nagovor majke ako je on dobar otac. Jednostavno......deca osete autoritet i ko je u pravu.
A sta ces onda, kada ta ista majka useli svoju majku i sestru u stan, razvede se od muza i pljuju ga na sve strane, posebno kod dece. I jos jedva dozvoljava da vidi decu.
Ne dodje na svoje, nego se mangina pocne sminkati, nositi mindjuse, zensku odjecu i najzad postaje biseksualna. Zato Evropa izumire. To se zove 'na svoje' - na kolac!