Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Možete li mi preporučiti neki dobar hosting gde mogu kupiti i hosting i domen? Treba mi minimalno od minimalnog. Sajt ne zauzima više od 10mb. Ali domen mi je potreban.
Šta zapravo želim. Imam neki sajt koji nema ni 20mb sve zajedno sa fajlovima. Cilj je postaviti ga na internet, uzeti domen (.com) i to je to. Ništa specijalno. Bez baza, bez SSL, nema potrebe ni email neki, ma ništa. Samo najjednostavniji paket. To je ono što mi treba. Ali i hosting i domen zajedno ako neko nudi. Da ne razlučujem ta dva.
Šta zapravo želim. Imam neki sajt koji nema ni 20mb sve zajedno sa fajlovima. Cilj je postaviti ga na internet, uzeti domen (.com) i to je to. Ništa specijalno. Bez baza, bez SSL, nema potrebe ni email neki, ma ništa. Samo najjednostavniji paket. To je ono što mi treba. Ali i hosting i domen zajedno ako neko nudi. Da ne razlučujem ta dva.
Mislim da neces moci jeftinije od Go Daddy-ja iskreno, oni su sa najvise klijenata, pa je logicno da nude najpovoljniju uslugu.
Ajde nek me neko demantuje.