Domaćine, oženi se

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jel iko gleda drugu sezonu,sad je vec pri kraju,one zene su me bas iznervirale,izgleda da im je zanimljivije da se bore jedna protiv druge nego za domacina,na putovinjama izabranice su hladne,dosadne,previse ustogljene.Navijam da Bogoljub i Blaženka uspeju,Raco mi je sad simpaticniji nego na pocetku emisije,Svetozar je po meni promasio,Marko i Roki isto,Markova je mlada i prepotentna,mada i on je umisljen,a Rokijeva kao od kamena,ko da su je Nemci pravili,Monika mu je bila bolja.Videcemo do kraja...

Nisam gledala do sada, evo slucajno odgledah i bi mi zao one dve sto su ostale bez partnera.
A onaj cica, ne znam kako se zove, izabrao onu lepu mladu curu, sram ga bilo. A sav je kao manijak.
Ili onaj blentavi, otisao u Prag sa onom lepom devojkom pa kaze da je voli kao sestru i sve vreme bezi od nje.
Ali, kazem nisam do sada gledala ovaj rialiti, pa sam sve ovo lose procenila.

pa lose si procenila..te dve su otisle same jer je lik izabarao jednu koja ga je odbila a isla do kraja folirantski..ovaj sto je mladju izabrao to je uradio jer je navise pokazala interesovanja za njega sto je i logicno..a blentavi se oseca ugrozeno jer je ova napadna da ne ispadne shonja:lol:

Back