gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Da li su domacice nestale sa ovih prostora?Tu ne mislim na ono "ja znam da kuvam " , i takodje ne mislim da neko mora da se zabije u kuhinju 24/7 , vec da zaista to voli, i da oseca potrebu da bude i domacica .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da li te hvale?Lepo pitanjče.
Mislim da nisu nestale, tu su negde...recimo, ja.
Evo i ja ovako volim da kuvam i spremim jelo, za mene to nije neko moranje i obaveza. Doživljavam to kao igru veštine i zabavu, da je svaki ukus hrane pobeda i da ti jedu iz ruke a zatim te hvale!
Najveći uspeh je poznavanje hrane i napraviti zdravu hranu i imati zdravu porodicu.![]()
Da li su domacice nestale sa ovih prostora?Tu ne mislim na ono "ja znam da kuvam " , i takodje ne mislim da neko mora da se zabije u kuhinju 24/7 , vec da zaista to voli, i da oseca potrebu da bude i domacica .
Dobro se snalazim u kuhinji, nemam averziju prema kuvanju. Oduvek pazim sta mi jede porodica, jer kultura zivljenja podrazumeva i voditi racuna o svom zdravlju kroz ishranu.
I uzasno me nerviraju neke koje se hvale time sto "ni jaje ne umeju da skuvaju", jednako kao one sto "knjigu u zivotu nisu procitale, pa im nista ne fali".![]()
Dobro se snalazim u kuhinji, nemam averziju prema kuvanju. Oduvek pazim sta mi jede porodica, jer kultura zivljenja podrazumeva i voditi racuna o svom zdravlju kroz ishranu.
I uzasno me nerviraju neke koje se hvale time sto "ni jaje ne umeju da skuvaju", jednako kao one sto "knjigu u zivotu nisu procitale, pa im nista ne fali".![]()
eeee...al domacica i nacepa koji metar drva i pretovari tonu uglja...josh za videla![]()
![]()
samo metar drva i pola tone, nije mi bio neki dan![]()
Znam, ali takve kakve su uspevaju vise da se nametnu kao model mladim devojkama, nego njihove majke sa izdrzanim kvalitetima.ma , M...znas i sama kakav je profil takvih osoba...
sto se mene tice, zaobilazim u sirokom krugu
...ma direk' iz rudnika nakopa ugalj.eeee...al domacica i nacepa koji metar drva i pretovari tonu uglja...josh za videla![]()
![]()
nisu
evo ima jedna na forumu
rispekat i veliki pozdrav za nju...zadovoljnu domacicu![]()
Neki tvrde da treba jesti samo hranu podneblja na kome zivis. Tako da - dobro si odabrao....prasence.TAKO'E!!...vitamini u biljkama koje telo zahteva kroz ishranu mogu se uneti ako istovremeno zivish na svim kontinentima....prasence rulz![]()
to na kishu...sve te muke razumem moj meteoropatichni brate![]()
Znam, ali takve kakve su uspevaju vise da se nametnu kao model mladim devojkama, nego njihove majke sa izdrzanim kvalitetima.
I treba da se zaobilaze, mozda je prelazno.![]()
Neki tvrde da treba jesti samo hranu podneblja na kome zivis. Tako da - dobro si odabrao....prasence.![]()
Da li su domacice nestale sa ovih prostora?
e da...i svaka chestita domacica prikolje,tranzira i aranzira prasence...sama
ebote...jede mi se udrobica![]()
Formalno nisu jos. Prvo sto ce nestati su autohtone sorte namirnica koje su se gajile vekovima na ovim prostorima, umesto domaceg primat u kupovini je kineski beli luk.
Pusti Slonceta da jede, voli covek.prasence?!fuj!