Domacice

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Da li su domacice nestale sa ovih prostora?Tu ne mislim na ono "ja znam da kuvam " , i takodje ne mislim da neko mora da se zabije u kuhinju 24/7 , vec da zaista to voli, i da oseca potrebu da bude i domacica .

Lepo pitanjče. :)

Mislim da nisu nestale, tu su negde...recimo, ja. :rumenko:

Evo i ja ovako volim da kuvam i spremim jelo, za mene to nije neko moranje i obaveza. Doživljavam to kao igru veštine i zabavu, da je svaki ukus hrane pobeda i da ti jedu iz ruke a zatim te hvale! :hvala:

Najveći uspeh je poznavanje hrane i napraviti zdravu hranu i imati zdravu porodicu. :cao:

Lepo pitanjče. :)

Mislim da nisu nestale, tu su negde...recimo, ja. :rumenko:

Evo i ja ovako volim da kuvam i spremim jelo, za mene to nije neko moranje i obaveza. Doživljavam to kao igru veštine i zabavu, da je svaki ukus hrane pobeda i da ti jedu iz ruke a zatim te hvale! :hvala:

Najveći uspeh je poznavanje hrane i napraviti zdravu hranu i imati zdravu porodicu. :cao:
a da li te hvale?

Da li su domacice nestale sa ovih prostora?Tu ne mislim na ono "ja znam da kuvam " , i takodje ne mislim da neko mora da se zabije u kuhinju 24/7 , vec da zaista to voli, i da oseca potrebu da bude i domacica .

Nisu nestale.. odakle ti to ?

Mnoge zene vole poslove po kuci.. narocito kuvanje :zaljubljena:

Jedino sto retko koja moze da si priusti da ne radi... (mislim,i nije dobro,treba biti samostalan, ko zna sta moze da se dogodi...)
Ali, najpre mislim na to da jedna plata nije dovoljna za celu porodicu :)

Dobro se snalazim u kuhinji, nemam averziju prema kuvanju. Oduvek pazim sta mi jede porodica, jer kultura zivljenja podrazumeva i voditi racuna o svom zdravlju kroz ishranu.

I uzasno me nerviraju neke koje se hvale time sto "ni jaje ne umeju da skuvaju", jednako kao one sto "knjigu u zivotu nisu procitale, pa im nista ne fali". :bljuc:

ako pod domacica mislis na zenu koja uziva u kuvanju, u uredjenju svog doma i slicno, onda mislim da ih ima vise no sto mislis...ja volim to, i lepo se osecam kad mi je kuca uredna, kad je na stolu ono sto treba mojim klincima da bi rasli zdravo...

Dobro se snalazim u kuhinji, nemam averziju prema kuvanju. Oduvek pazim sta mi jede porodica, jer kultura zivljenja podrazumeva i voditi racuna o svom zdravlju kroz ishranu.

I uzasno me nerviraju neke koje se hvale time sto "ni jaje ne umeju da skuvaju", jednako kao one sto "knjigu u zivotu nisu procitale, pa im nista ne fali". :bljuc:

ma , M...znas i sama kakav je profil takvih osoba...
sto se mene tice, zaobilazim u sirokom krugu

TAKO'E!!...vitamini u biljkama koje telo zahteva kroz ishranu mogu se uneti ako istovremeno zivish na svim kontinentima....prasence rulz:heart:

ma , M...znas i sama kakav je profil takvih osoba...
sto se mene tice, zaobilazim u sirokom krugu
Znam, ali takve kakve su uspevaju vise da se nametnu kao model mladim devojkama, nego njihove majke sa izdrzanim kvalitetima.
I treba da se zaobilaze, mozda je prelazno. :lol:
eeee...al domacica i nacepa koji metar drva i pretovari tonu uglja...josh za videla :mrgreen: :lol:
...ma direk' iz rudnika nakopa ugalj. :zkez:

Znam, ali takve kakve su uspevaju vise da se nametnu kao model mladim devojkama, nego njihove majke sa izdrzanim kvalitetima.
I treba da se zaobilaze, mozda je prelazno. :lol:

nametnu se zbog toga sto im je dopusteno da se nametnu, drustvo je u celini sklono tome da sve bude ,,laganica''...
ma nece to na mene i da ocu, prirodno sam imuna :mrgreen:

Back