Domaći supermarketi

GasMaska

Iskusan
Poruka
5.545
Kakva je situacija u Beogradu? Svratio sam nakon dužeg vremena i na Savskom Vencu vidim svi marketi sa stranim imenima, Aman market, Shop&Go, IDEA, ima i MAXI.
Dok sam ovde radije bih da novac koji ostavljam ide domaćim preduzetnicima, pa jel može neko da mi kaže koji supermarketi su srpski a koji strani? Nekako mi se čini da smo mi dosta rasprodali

Od tih sto si nabrojao svi su delimicno ili skroz strani. Ja kupujem u Univereksportu, sad nadjoh na netu adrese u Beogradu:
MP035 (Supermarket 011) Nehruova 68b, Novi Beograd
MP048 Žorža Klemensoa 19, Dorćol
MP047 Crnotravska 7-9, Banjica
MP053 Živka Davidovića 86, Zvezdara

Kakva je situacija u Beogradu? Svratio sam nakon dužeg vremena i na Savskom Vencu vidim svi marketi sa stranim imenima, Aman market, Shop&Go, IDEA, ima i MAXI.
Dok sam ovde radije bih da novac koji ostavljam ide domaćim preduzetnicima, pa jel može neko da mi kaže koji supermarketi su srpski a koji strani? Nekako mi se čini da smo mi dosta rasprodali
who cares

Danas sam u jednom Amanovom supermarketu
na suhomesnatim proizvodima doživeo da imaju podmerenu vagu 100 grama !

Pošto imam samo dobra iskustva iz te prodavnice,
neću reći koja je u pitanju,
ali večeras kad smo se požalili šefovici
nije na adekvatan način reagovala
( pre svega mislim na izvinjenje )
Već je nonšalantno rekla da se eto takve stvari događaju ...

Kazna im je da ih javno, ovako prozivam.

To svakako, ali kako to saznati?

Da, to je pitanje.

U jednom minimarketu čije ime neću da spominjem često viđam nove prodavce. Svakih mesec-dva neko nov radi za kasom. Više ne znam, kad uđem tamo, hoće li mi osoba koju prvu sretnem tamo naplatiti robu ili je mušterija kao ja. Da li to može da znači da u tom minimarketu slabo plaćaju radnike i/ili imaju jako loše uslove za rad, pa ne mogu nikog da zadrže? Možda, a možda i ne. To je samo moje nagađanje.

Od tih sto si nabrojao svi su delimicno ili skroz strani. Ja kupujem u Univereksportu, sad nadjoh na netu adrese u Beogradu:
MP035 (Supermarket 011) Nehruova 68b, Novi Beograd
MP048 Žorža Klemensoa 19, Dorćol
MP047 Crnotravska 7-9, Banjica
MP053 Živka Davidovića 86, Zvezdara

E hvala na informacijama, hoće baka već neko vreme da kupuje tamo, pa da joj javim gde ima najbližu prodavnicu.

Danas sam u jednom Amanovom supermarketu
na suhomesnatim proizvodima doživeo da imaju podmerenu vagu 100 grama !

Pošto imam samo dobra iskustva iz te prodavnice,
neću reći koja je u pitanju,
ali večeras kad smo se požalili šefovici
nije na adekvatan način reagovala
( pre svega mislim na izvinjenje )
Već je nonšalantno rekla da se eto takve stvari događaju ...

Kazna im je da ih javno, ovako prozivam.

Aman mi je najmanje drag lanac supermarketa kod nas jer imam više negativnih iskustava sa njima. Jedanput sam, na primer, video pored jednog proizvoda da stoji akcijska cena, a na kasi su hteli da mi naplate punu cenu. Kad sam im skrenuo pažnju na to da stoji akcijska cena, išli su da se posavetuju s nekim iz magacina da bi mi rekli da ta akcija više ne važi. I još puno sličnih stvari mi se desilo tamo, pa ih izbegavam kad god mogu.

Neverovatno,
opet sam večeras nadrljao u istom Amanu !

Na suhomesnatom kupujem pola kile pečenice
i kažem joj od kog komada da mi naseče.
( ne želeći da dobijem okrajke )

Ona se lepo zakrene,
nareže mi određenu količinu
i sa mašine pokupi sve patrljke koji tu stoje ceo dan.

Odmah sam posumnjao,
ali eto - nisam tražio da mi pokaže šta je upakovala.

Naravno,
kad sam došao kući - imam šta da vidim !

Sad je kasno da im jebbem kevu - sutra ću da im se userem u radnju !

Back