Domaci horor filmovi

Neko je davno pomenuo "Devicansku svirku" sa Oliverom Katarinom.
Interesantan film sa jako dobrim scenarijom. Ne znam zasto/ ali me je uvek stilski asocirao na Bergmana.
Ko nije overio - preporuka.

fp771t.jpg

Ceo film moze da se odgleda na ju tjubu.

Poslednja izmena od moderatora:
Pored vec navedenih mogao bi da se spomene i film Krojaceva tajna, iako on vise spada u dramu sa elementima misterije.
Na mene je jak utisak, kad sam bila mala ostavi film Leptirica, i to zbog one ptice ili sta je vec bilo sto se cesto cula u filmu.

На мене је Глава шећера оставила утисак када сам био мали. Нисам сигуран да ли спада у хорор, не бих рекао, али је филм споменут у уводном посту.

На мене је Глава шећера оставила утисак када сам био мали. Нисам сигуран да ли спада у хорор, не бих рекао, али је филм споменут у уводном посту.
Pretpostavljam da je Crno dete razlog sto je spomenut u horore, a zaista je mali ostavio utisak.

Postoje dva filma sa Zarkom Lausevicem, jedan je Lazar iz 1984. Godine i definitivno delom spada u neku vrstu horor filma. Drugi je Atoski Vrtovi - preobraženje iz 1989. Taj drugi film je delom ispunjen fantastikom, ali se teško moze reci da spada u horor zanr. U svakom slučaju, vredi ih odgledali.

Back