Brate lično mišljenje i protiv toga ne možeš ništa. Evo daću i komentare zašto je tako:
1. Stižu dolari - Dobra priča, ali loše odigrana. Mnogo su razvlačili i nevešto su odglumili, bar sam ja stekao takav utisak. Najviše me nervira kada neko kaže nešto nebitno sasvim jasno i glasno, a ovaj drugi se bez potrebe pravi gluv i tera ga da ponovi, onda stalni upadi sa nekim komentarima.... da ne širim priču, serija mi se ne dopada.
2. Neki novi klinci - za nijansu bolja od prethodne. Slab pokušaj kopiranja nekih Američkih serija. Ima tu i tamo nekih dobrih fora, ali vidi se da su oni baš klinci u glumačkoj karijeri!!! Loša gluma.
3. Srećni ljudi - Dobra serija, mada me dosta nervira Vukašin sa njegovom Malinom. Šta li se samo zamišlja? Inače sve ostalo je dobro.
4. Porodično blago - Bez bata Tike i Đoše serija bi bila prazna. Dobro oslikava društvo koje je tada bilo i koje idalje traje. Vrlo dobro odrađeno.
5. Otvorena vrata - Simpatična bezobavezna serija. Svaka epizoda je za sebe, tako da ne moram da se obavezujem da pratim celu seriju. Ima nekih malo dosadnih epizoda, ali su zato sve uglavnom "do jaja"!
6. Crni Gruja - Ovo ne bi trebalo da komentarišem ali ajde. Serija je toliko dobra da nemam reči. Sergej me prosto oduševio svojom glumom, kao i Boris, Marinko, Kojo... Ipak su glumci ti koji seriju/film čine dobrim, a ovi Crnog Gruju čine fantastičnim. E već su drugim serijalom totalno sve upropastili - uveli veštački smeh koji me iritira i promenili Gruju. Totalno glupo. Lepo sam naveo u zagradi da se radi o prvom serijalu koji ne neverovatno zabavan.