domaca odjeca .

U New Yorkeru nisam ništa kupovala, ali sam primijetila ovo što kažeš. Iako tamo zalaze najviše klinci. U C&A najviše kupujem u zadnje vrijeme i stvarno sam zadovoljna.

Пре недељу дана сам тамо купила за 599 динара одличне ролке (као вунене али од памука) за себе и ћерку. Ма не скидам је, толико је пријатна, не стеже врат.

- - - - - - - - - -

Meni se to desilo sa nekoliko stvari koje sam kupila u Teranovi. :confused:

Ма да, и то је исти ђаво као Њујоркер, добри су за јефтине мајичице и скини џинс за ћерку.

Kada ste zadnji puta kupile odjevni predmet a da je proizveden u vasoj zemlji ? Dakle ne turska , kina , italija vec domaci proizvod ?

Meni je "domace" sve sa ex-yu prostora...ok, Slovenci su prilicno odmakli u kvalitetu/standardu. A i po cenama.
Rašica dzemperi, npr.
Arilje, dević, todor...Mona. Nikolas. (valjda su jos uvek sve "domace"?)

pa recimo C&A, New Yorker, to imate, pretpostavljam...relativno dobra kvaliteta i prihvatljive cijene

New Yorker bazdi na čajnize. A kvalitet je šlj. Krpice se raspadnu nakon dva pranja. Ako već kupuješ made in china/corea robu Terranova ti je mnogo bolja varijanta, posebno kada su im rasprodaje. Oko Nove godine su imali super niske cene. Recimo ženska trenerka+bluzonče su bili 1200din a brat je za nekih 3500din pazario isto trenerku, majicu i košulju.

Back