Domaca firma se žali na monopol Slovenaca u Srbiji

Gluposti, odakle ti ideja da bi ljudi radili u Metalcu ako Gorenja vise nema u Srbiji.

Rupa u trzistu bi morala da se popuni, bojleri se ne bi pravili sami a sigurno nece da uvoze radnike sa Tajlanda.

Inace vec sam reko da domaca firma koja se ovde reklamira ne proizvodi u Srbiji

Ni Gorenje ves masine ne proizvodi u Srbiji ali ubira profit.
Taj profit bi mogao da ostane u Srbiji ako bi domaca firma vodila posao.

Da je to tacno onda bi nasli ljudi iz drugih fabrika koji su zatvoreni posao kod konkurenta, ali nije.

A odakle je taj konkurent sto se prosirio na ustrb domacih fabrika i radnika?
Iz Slovenije je l' da? :per:
E pa zato i nema posla za domace radnike a standard je africki.

Nece tebi biti bolje ako pare posaljes Slovencu kao sto ne moze da ti bude bolje ako svoju platu uplacujes na racun vlade Obale Slonovace.

A opreme iz uvoza nema, ili sta. .

Sto je uvoz manji, to gradjani imaju bolji standard. Uvek bilo i bice...kao sto ce normalan covek uvek imati vise para od narkomana ili alkoholicara.

Inace Gorenje ima 4 fabrike ili su svi za proizvodnju bojlere.

I sta kazu njihovi radnici, jesu li zadovoljni ? :per:

Radnicima sica u dinarima a iz Srbije iznose dzakove evra.
I to ti deluje kao dobar dil? Zasto Slovenci i Hrvati to ne dozvole srpskim ulagacima?

.

Da zato kad je bile velike carine na sve nisi mogo da prodje granica zbog sverca.

Cak i tada je bilo manje nezaposlenih Srba...a i lakse bi sad doveli carinike u red .

Inace ja neznam sta ti hoces.

Malo vise Srba koji shvataju da im nece biti bolje dok nas potkrada ko stigne.

Otvori jednu fabriku ti i daj plate od minimum 1000 evra.

Lakse je da se ti odreknes svoje plate i uplatis je na ziro racun Dzastina Bibera. :hahaha:

Ti si ionako zagovornik genijalne ideje "sto vise slovenacke robe u Srbiji - Srbima je bolje". Posalji pare Biberchetu umesto Slovencima i bices dosledan svojim principima.

Ili si corav ili sta Milan Blagojevic ne proizvodi u Srbiji nego uvozi iz Italije.

Jesi li to guglao ili si procitao u uvodnom postu? :D

To nije domaci proizvod.

Gorenje jos manje, ali potkrada ovu zemlju i jos se postavlja kao lokalni serif i ucenjuje srpske firme.
Zasto bi iko normalan u Srbiji favorizovao slovenacku a ne srpsku kompaniju ?

I Konstantine, ne ponavljaj se vishe... ;)

Jesi li to guglao ili si procitao u uvodnom postu? :D

Gorenje jos manje, ali potkrada ovu zemlju i jos se postavlja kao lokalni serif i ucenjuje srpske firme.
Zasto bi iko normalan u Srbiji favorizovao slovenacku a ne srpsku kompaniju ?

I Konstantine, ne ponavljaj se vishe... ;)

Ne nego sam iso na njihovu stranu.

Drugo sta ti znaci domaci da firmu drzi nas biznismen ili da je drzavna firma.

Ja zaista ne kupujem nikad slovencaki robu,. Još od kako su vodili šiptare u Cankarjev dom. Ama bas nista.
Milan Blagojević proizvodi šporete na čvrsto gorivo. Sve ostalo uvozi iz Turske i lepi eetikete....

Italije.
To rade i drugi a iznose i profit.

Nisam siguran, al mislim da je vlasnik Peconi.

Neka je

Back