Dom učenika

mikilx

Početnik
Poruka
10
Želim konkurišem za dom učenika, ali mnogi me odvraćaju od toga jer kažu da dom i nije najbolje rešenje jer ima mnogo poslova i malo vremena za učenje i soba se deli sa mnogo učenika i još dosta toga... Ima li neko već iskustva sa domovima za srednjoškolce i kakvi su uslovi tamo, da li je stvarno loše ili ljudi preteruju i previše drame?

Moj sin je bio jednu godinu u domu za srednjoskolce - bio je prvi razred gimnazije, zavrsio je kao skroz odlican djak. A svaki dan je trenirao i fudbal- znaci vremena ima za sve i sve se moze. Bio je u sobi sa jos trojicom - 2 kreveta na sprat su bila u sobi + deo sobe je bilo kupatilo sa wc-om . On bas nije bio ( a ni sad nije :-) ) od onh koji ce sve da jedu ali bio je zadovoljan hranom ( naravno uvek je kao pomoc "uskakala" cevabdzinica blizu doma :D )
Verovatno kako ces se snaci u domu i da li ce ti se dopasti zavisi koliko si spreman da delis prostor sa drugima.
Moj sin je bio odusevljen druzenjem, bilo je tu sedenja do kasnih sati kod curica u sobi ( sto naravno nije smelo al ko ce mlade spreciti)
Najbolje je da se raspitas za odredjeni dom - da odes do doma, dobices sve informacije od vaspitaca, moci ces da pogledas sobe, trpezariju, da cujes sta se kuva... tako ces lakse doneti odluku

Back